Kavaklı mahallesinde yer alan Doğuş çay iktisadı ve idari bilimler fakültesi öğrencileri topladıkları imzalarla kampuste yer almak istediklerini söylediler.

Rize İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri topladıkları 177 imza ile hazırladıkları bülten de “, Kavaklı Mahallesindeki Doğuş Çay Kam püsünde yer almaktadır. Kavaklı Mahallesine ulaşımın zor olması ve merkeze uzaklığı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri olarak bizleri çok zor durumda bırakmaktadır. Özellikle ulaşım sorunu bizleri çok olumsuz etkilemektedir. Fakülteden şehre dönüşte düzenli dolmuş saatlerinin bulunmaması, zaman, zaman 1 saatten fazla dolmuş beklemeyi gerektirebilmektedir. Diğer taraftan Fakültemiz, diğer bölümlere göre insanlarla iç içe olmayı gerektiren, sosyal yönü çok ağır basan bir fakültedir. Merkez Kam püsteki sosyal çevreden uzak olmak ve oradaki aktivitelerden, sosyal faaliyetlerden yararlanamamak bizler adına çok büyük bir eksiklik oluşturmaktadır. Şu an eğitim görmekte olduğumuz binayı temin eden Doğuş Çay firmasına müteşekkir olduğumuzu ifade etmek isteriz. Ancak, Doğuş Çay Kampüsü’nün üniversitemize başka alanlarda daha iyi hizmet vermeye devam edebileceğini düşünüyoruz” dediler.

Öğrenciler “Bu nedenlerle, ekte imzaları yer alan biz Fakülte öğrencileri, Fakültemizin merkez kampüste yer alması için gereğinin yapılmasını istiyoruz” dediler.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ