Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük imzasını taşıyan tebrik ve teşekkür belgesi, törenle Çaykur Eğitim ve Kurslar Şube Müdürü Mahir Biberoğlu tarafından alındı.

Rize, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Çayeli Eğitim Fakültesi Dekanlığı, Eğitim Fakültelerine yapmış olduğu katkılardan dolayı, Çaykur YK. Başkan ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’na, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 2014-2015 Mezuniyet töreninde, RTE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından taktim edilen ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Küçük imzasını taşıyan tebrik ve teşekkür belgesi, törenle Çaykur Eğitim ve Kurslar Şube Müdürü Mahir Biberoğlu tarafından alındı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Çayeli Eğitim Fakültesi Karşısı, Cem Ketenci Stadyumu Futbol sahasında gerçekleşen, 2014-2015 Akademik yılı mezuniyet töreninde, öğretim sonu itibari ile mezun olan, 835 öğretmen adayının kutlamalar sonunda havaya kep fırlattığılar. Mezuniyet törenine mezun olan yeni öğretmen adayları ile birlikte, eğitim fakültesinde öğrenime devam eden binlerce öğrenci ile birlikte, Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleri katıldılar. Oldukça görkemli ve coşkulu bir ortamda gerçekleşen kutlamaların sonunda, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Çayeli Eğitim Fakültesine yapmış olduğu katkılardan dolayı, Çaykur Genel Müdürü, Çevre Eski Bakanı İmdat Sütlüoğlu’na, tebrik ve teşekkür belgesi, RTE Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafında, Çaykur Genel Müdürlüğü, Eğitim ve Kurslar Şube Müdürü Mahir Biberoğlu’na, Genel Müdür Sütlüoğlu’na taktim etmek üzere verildi.

Haber: Bayram Ali Kavalcı-Çayeli

 

Editör: HABER MERKEZİ