Bolu ve ilçelerinde 03 Mart Pazar günü planlanan elektrik kesintisi için SEDAŞ tarafından yapılan duyuru, belirli mahalle ve sokaklarda gerçekleştirilecek olan kesinti saatlerini ve etkilenecek bölgeleri açıkladı.

Bolu-Gerede Bölgesi Kesinti Saatleri ve Etkilenecek Mahalleler:

13.30-17.30

Planlanan kesinti, şu mahalle ve sokakları etkileyecek: Demirciler, Demirciler (merkez), Demirciler, Demirciler OSB, Yeni, Yeni Ahievran sk., Ahlat sk., Alıç sk., Ardıç sk., Ardıçlı sk., Bolu Samsun yolu, Gerede Deri İhtisas OSB 9 Nolu, H. Emin Efendi Cd., Hacı Baki Çevikoğlu Cd., Hacı Emin Efendi Cd., Halis sk., İsmail Gür, İsmail Gür Cd., İsmail Gür Cd., Kıncallar-Gerede Yolu, Portakal, Rüzgar SK., Serin SK., Süleymaniye SK., Tabakhaneler 10 Nolu, Tabakhaneler 6 Nolu SK., Tabakhaneler 6.Nolu, Tabakhaneler 6.Nolu SK., Tabakhaneler 7 Nolu, Tabakhaneler 7 Nolu SK., Vefa, Vefa SK., Zırve, Zirve Cd.

09.00-13.00

Elektrik kesintisi yaşanacak diğer bir bölge ise Bahçelievler ve çevresi olacak. Etkilenecek bölgeler şunlar: 112., 113., 115., 117 ., 4305 Sanayi Sitesi Yolu, 5. Sk., Anadolu Cd., Bahçelievler Ferah Sok., Bahçelievler Samanyolu Sok., Çağla, Ensar Sk., Ferah Sk., Fırtına, İlbank Bahçelievler Mahallesi, Karabük Cd., Mercan, Sanayi, Sanayi Sitesi, Sanayi Sitesi Küme Evler, Şamlı Sk., Yüksel Cd., Zanaat, Zanaat Sk.

Planlı Kesinti Nedeni:

SEDAŞ, planlı kesintinin belirli bakım ve düzenleme çalışmaları için gerçekleştirileceğini belirtti.

Vatandaşlara Uyarı:

Elektrik kesintisi öncesinde vatandaşlar, gerekli tedbirleri alarak planlarını bu doğrultuda yapmalıdır. Kesintinin süresi ve etkilenecek alanlar dikkate alınarak önlemler alınmalıdır

Kaynak: HABER MERKEZİ