Survivor All Star'da heyecan dorukta devam ediyor. Dominik'te gerçekleşen yarışmada, mavi takımın dokunulmazlığı kazanmasıyla kırmızı takım eleme adayı belirlendi. İşte detaylar:

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU MAVİ TAKIM KAZANDI!

Survivor All Star'ın 6 Mayıs tarihli bölümünde, haftanın 3. ödüllü dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım parkura çıktı. Güç ve denge gerektiren oyunda mavi takım, üstün performansıyla dokunulmazlığı kazandı ve kendisini garanti altına aldı.

KIRMIZI TAKIMDA ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda erkek yarışmacılar eleme oylamasına çıktı. Sercan, Hilmi Cem ve Atakan'ın isimleri eleme potasına yazıldı. Yapılan oylama sonucunda, Sercan en fazla oyu alarak 3. eleme adayı oldu.

DAMLA'NIN YAŞADIĞI TALİHSİZLİK

Dokunulmazlık oyunu sırasında Damla'nın kulağında yaşadığı bir problem nedeniyle doktora çağrıldığı öğrenildi. Ancak sağlık durumunun iyi olduğu belirtilerek oyuna devam ettiği açıklandı.

Survivor All Star'da yaşanan bu gelişmelerle birlikte, takipçiler yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı. Sonuçların ve yeni eleme sürecinin nasıl gelişeceği merak konusu oldu.