DSİ 8. Bölge Müdürlüğü ve DSİ 2. Bölge Müdürlüğü tarafından beden işçisi ve şoför alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular için son tarihin ise 31 Mayıs 2024 olduğu öğrenildi. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilecek? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

DSİ PERSONEL ALIMI YAPACAK

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü Yük Taşıma Şoförü Alımı için En az İlköğretim en fazla Lise ve dengi okul mezunu olmak. 18 İle 35 yaş aralığında olmak. C, C1E, CE Sürücü belgesine sahip olmak. Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Yaralanan kişilerin başvuru yapabilecektir. İŞKUR İş İlan No (00008313214).

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü Beden İşçisi Alımı için en az ilköğretim en fazla lise mezunu olmak. 18 yaşını tamamlamış 35 yaşını geçmemiş olmak. Kişisel durumu engelli olup engelli raporuna sahip olan adayların başvurusu kabul edilecektir. İŞKUR İş İlan No (00008315643).

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 2. ve 8. Bölge Müdürlüğü'nde istihdam edilecek adaylar, başvurularını İŞKUR internet sitesi üzerinden, hizmet noktalarından ve 170 nolu telefon hattından tamamlayabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi