İlyas GÜR

Diyadin: Bu kadrodaki herkesin şu anki durumu eşit. Sayıyı indireceğimiz zaman tecrübesine ve ismine değil, yüreğine, yaptıklarına bakacağız 

DİSİPLİN ŞART

Çaykur Rizespor büyük umutlarla yeni sezonun çalışmalarına start verirken, iyi bir kadro kurulduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Metin Diyadin, 'Yönetimin mükemmel desteği ile çalışmalarımıza başladık. Mevcut takımda zaten Süper Lig tecrübeli çok önemli isimler vardı. Bunun yanında başka takımlarda kiralık oynayıp geri dönen yetenekli isimlerimiz var. Ve dış transferde şu ana kadar kadromuza 9 isim kattık. Alternatifi bol, kaliteli isimlerden kurulu bir kadro oluştu. Bundan sonrası disiplinli bir şekilde çalışmaya ve inanmaya kaldı' dedi. 

TER AKITAN

Şu anda kadroda 33 kişinin bulunduğunu, Gonzales'in de katılımıyla bu rakamın 34'e çıkacağını hatırlatan yetenekli teknik adam, 'Bu kadrodaki herkesin şu anki durumu eşit. Sayıyı indireceğimiz zaman tecrübesine ve ismine değil, yüreğine, yaptıklarına bakacağız. Kim daha çok çalışmışsa, kim daha çok inanmışsa, kim daha çok ter akıtmışsa onlarla yolumuza devam edeceğiz, bu konuda asla taviz vermeyeceğimi herkes bilir. Rizespor'u Süper Lig'e taşıyacak, bunu isteyecek futbolcularla hedefe koşacağız' diye konuştu. Metin Diyadin, son transfer Volkan konusunda da, 'Yeteneği ile takıma çok şey katabilecek bir isim' ifadesini kullandı.

Editör: HABER MERKEZİ