Seri galibiyetlere bir yenisini daha eklemek isteyen Ç.Rizespor Erciyes maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girerken Teknik direktör Metin Diyadin kazanacak güçte olduklarını söyledi.

Erciyes maçı hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla tamamlayacak olan Yeşil mavililer idman sonrası kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Teknik direktör Metin Diyadin seri galibiyetlerin devamı için Erciyes maçını kazanacaklarını söyleyerek” Eksiklerimize rağmen hazırız. Erciyes maçını kazanacak güçteyiz ve taraftarlarımızın önünde bu maçı 3 puanla kapatmak istiyoruz” dedi.
   
ÇİFT KALE KIRAN KIRANA
Maç öncesi sakat ve cezalı oyuncuların bol olması nedeniyle Erciyes maçı hazırlıklarına çift kale maçla hazırlanan Çaykur Rizespor çift kale maçta tüm oyuncuları denerken zaman, zaman oyuncularına bağıran ve uyaran teknik direktör Metin Diyadin kıran kırana geçen çift kale maçta Okan ve Şadı yi forvette değişik oynattı. Teknik direktör Metin Diyadin futbolcuları sık, sık uyararak oyunu durdurup futbolculara yapmaları gerekenleri hatırlattı.
   
KAZANMAMIZ GEREKEN MAÇ
Artık hiçbir maçı riske etmeyeceklerini söyleyen Teknik Direktör Metin Diyadin yakaladıkları seri galibiyetlere devam edeceklerini söyleyerek” Kenedi evimizde oynayacağımız Erciyes maçını mutlaka kazanacağız. Taraftarlarımızın bu maça ilgi göstermesini bekliyorum. Yakaladığımız bu çıkışın devamı gelecek. Erciyes maçı bizim için önemli. Ligin ilk yarısını zirvede bitirmek için artık bundan sonra galibiyetlerin gelmesi gerek” dedi.
   
ERCİYES İ DÜŞÜRDÜ KAYSERİ DÜŞÜRDÜ
2 Sezon önce Erciyes’te oynanan maçta son dakika gölü ile Erciyes in küme düşmesini sağlayan Ç.Rizespor ligde kalırken geçtiğimiz sezon ise Kayserispor un Rize’de Rizespor la 2–2 beraberliğinin ardından deplasmanda Kayserispor a farklı yenilerek küme düşerken geçtiğimiz sezon oynanan Fortis Türkiye kupasında çeyrek finale kadar gelen Rizespor yine Kayserispor a farklı yenilerek kupadan elenmişti.



Editör: HABER MERKEZİ