30 Mart 2024 Buldan / Denizli Elektrik Kesinti Detayı

Denizli Buldan ilçesinde bugün toplam 6 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Denizli genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Buldan de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-03-30 tarihli Denizli, Buldan Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Tüfekçi,Futbol Gelişim Projesi Bilgilendirme Toplantısına Katıldı Tüfekçi,Futbol Gelişim Projesi Bilgilendirme Toplantısına Katıldı

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 6 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Denizli
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Buldan
Dikkat! Buldan için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : BURSA MH. , HELVACILAR MH. AYCILAR SK., HELVACILAR MH. ESKİ YAYLA YOLU SK., BURSA MH. BURSA MH. BSR İSİMSİZ SK. 48126, BURSA MH. BURSA MH. BSR İSİMSİZ SK. 48165, BURSA MH. BURSA MH. BSR İSİMSİZ SK. 48166, BURSA MH. BURSA MH. BSR İSİMSİZ SK. 53447, HELVACILAR MH. 19. SK., HELVACILAR MH. , , BURSA MH. TEKKE BAĞLARI MEVKİ KÜME EVLERİ, HELVACILAR MH. HELVACIOLUK SK.
Dikkat! Buldan'ta Elektrik Kesintisinin Sebebi :
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 30 Mart 2024 Cumartesi 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 30 Mart 2024 Cumartesi 15:00
Haber Kaynağı : ADM EDAŞ (ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: ADM EDAŞ (ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.)