DEVA Partili Karal: “Tarımsal üretim, tarla fareleri nedeniyle tehdit altında, acil önlem alınmalı” DEVA Partili Karal: “Tarımsal üretim, tarla fareleri nedeniyle tehdit altında, acil önlem alınmalı”

31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Demokrat Parti Rize Belediye Başkanlığı için CHP Adayı Necati Topaloğlu’nu destekleme kararı aldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Demokrat Parti Rize’ de CHP Rize belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu’ nu destekleme kararı aldı. DP Rize İl başkanı Hamit Çelik, CHP Rize il başkanlığını ziyaret ederek il başkanı Saltuk Deniz,  Merkez İlçe Başkan Vekili Ziya Karakaş ve Rize Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu ile bir araya gelerek desteğini açıkladı.

DP Rize İl başkanı Hamit Çelik, son genel seçimlerde CHP çatısı altında seçime girdiklerini kaydederek, “Biz Rize’ de Millet ittifakını bu seçimde de devam ettirmek istedik. Bu amaçla il merkezinde belediye başkan adayıçıkartmadık. Parti olarak ilimizde de ana muhalefet partisi konumunda ki CHP adayı Necati Topaloğlu’ nu destekleyeceğiz. Seçime kadar birlikte çalışıp CHP Adayı Necati Topaloğlu’ nun seçimi kazanması adına her şeyi yapacağız” dedi. CHP Rize Belediye Başkan adayı Necati Topaloğlu, DP İl Başkanı Hamit Çelik’ e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI