Çoruh Yurdu ailesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü anlamlı bir etkinlikle karşıladı. KYK Ormanları'nda gerçekleştirilen çevre temizliği etkinliğiyle, gelecek nesillere temiz ve yaşanılabilir bir çevre bırakma hedefiyle bir araya geldiler. "Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yaşanılabilir bir çevredir." temasıyla yola çıkan öğrenci ve idari personeller, doğaya sahip çıkma, sorumluluk ve yardımlaşma bilincini arttırmayı amaçladılar.

Yurt Müdürü Fatma Şirin liderliğinde, Çoruh Yurdu ailesi, KYK Ormanı'nda çöp toplayarak çevre temizliği yaptı. Etkinliğe katılan öğrenciler, idari personeller ve diğer destekçiler, el birliğiyle ormanı temizleyerek çevrelerine karşı duyarlılıklarını gösterdiler.

Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, çevre temizliği etkinliği sırasında gençlerin gösterdiği duyarlılığa ve çabaya dikkat çekerek onları tebrik etti. Çevre Günü'nde farkındalık oluşturan gençlere teşekkür eden müdürlük, bu tür etkinliklerin toplumun gençlerinde çevre bilincini arttırmada önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi