Tonya ilçesinde esnaf ve halkla bir araya gelen Cora, kendi seçim bölgesinde halkın ve vatandaşların desteğini arkasında görmekten dolayı büyük mutluluk yaşadığını kaydetti.

Milletvekili adayı olmak için tam vaktinin olduğunu belirten Cora, “Bu yola çıkarken ‘Geç değil genç olsun’ sloganını kullandık. Türkiye’nin en genç milletvekili adayı olarak kendi ilçem Tonya’ya hizmetlerin en iyisini getireceğim” dedi.

dsc05852.jpg

Tonya esnafının ve halkın sıkıntılarını dinleyen Cora, “Tonya’mızın ekonomisi genelde tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Tonya’nın ekonomisinin daha iyi şartlara gelmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. El ele vererek her türlü sorunun üstesinden geleceğiz” diye konuştu. Tonya halkı ise, batı bölgesinden genç bir vekil adayının çıkmasının kendileri için bir şans olduğunun altını çizerek, seçimde Cora’yı sonuna kadar destekleyeceklerini söylediler. Vatandaşlar, “Batı bölgesinden başarılı ve genç bir milletvekili adayının listede olması başbakanımızın Tonya’ya bir lütfüdür. Biz de bunu en iyi şekilde değerlendirerek, kendisini sonuna kadar destekleyeceğimizin sözünü veriyoruz” diyerek Cora’ya destek sözü verdiler.

Editör: HABER MERKEZİ