Bir süre önce Çay TV yayınlanan Gündem programına katılarak Çaykur ve Genel Müdür Ekrem Yüce hakkında yaptığı eleştirilerle programın ismine yakışır şekilde gündem oluşturan  Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu Kaçkar TV’de sözlerinin arkasında olduğunu ve hiçbir şekilde geri atmadığını belirtti.

Lütfi Çıakoğlunun açıklamalarından sonra konu ilgili Ak Partinin diğer milletvekili Bayram Ali Bayramoğluda tartışmalara katılmış Çaykur yönetiminde yönetim yorgunluğu olduğunu öne sürmüştü.

Ak Parti Trabzon teşkilatının iftar yemeğinde ve Çay TV’de yayınlanan Çayda Sabah programına katılan İl Başkanı Hasan Karal’da durumu normalleştirmeye yönelik açıklamalarda bulunmuştu. Ak Parti İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programı katılan Genel Müdür Ekrem Yüce’nin Rize Milletvekili Dr. Lütfü Çırakoğlu ile samimi bir şekilde bayramlaşması tartışmaların sona erdirdiği düşünülüyordu.

Kaçkar TV yayınlanan programa katılan Lütfü Çırakoğlu Kaçkar TV’de sözlerinin arkasında olduğunu ve hiçbir şekilde geri atmadığını belirtti.

Çaykur ve Genel Müdür Ekrem Yüce ile ilgili tartışmaların uzun süre daha devam edeceğe benziyor.

 

 


Editör: HABER MERKEZİ