Usta yaptığı paylaşımda;Ülkemiz siyasetinde CHP'nin 38 Kurultayı yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Genel Başkana karşı yarışan ve değişim talep eden Özgür ÖZEL, kongrede delegelerin desteği ile 2. Turda seçimi kazandı. Parti içi demokrasi mekanizmasını çalıştıran CHP camiasını ve yeni genel başkanı tebrik ediyorum. 

%1 OY ALAN BBP'DE DEĞİŞİM NEDEN YOK!

Havza Kaymakamı Ayvat anaokulunu ziyareti etti Havza Kaymakamı Ayvat anaokulunu ziyareti etti

Geçtiğimiz haftalarda mensubu olmaktan gurur duyduğum, gönül verdiğim Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun bizlere emaneti BBP'sinin 12. Kurultayında ve öncesinde yaşanan hukuksuzluklar partimize, davamıza yakışmamıştır.

14 Mayıs seçimleri öncesinde %35 oy potansiyelimiz var diyip, hiçbir baraj sorunu olmadan girilen seçimlerde, %1 oy ile büyük bir başarısızlık ortaya koyulmuştur. Bunun sebeplerini daha önceki istifa yazımız da açıklamıştık.

HUKUKSUZLUKLAR 12. KURULTAYI MEŞRU OLMADIĞINI GÖSTERMEKTEDİR.

Seçim başarızlığı sonucu, değişim talep eden biz ve bir çok dava  kardeşimizin, 22 Ekim'de yapılan 12. Kurultay öncesi Genel Merkez delegelikleri iptal edilmiştir. Aday olmak isteyenlerin üyelikleri düşürülmüş, üye yapılamaz baskısı yapılmış, bir çok il ve ilçe başkanlığı fes edilme tehditlerine maruz kalmıştır. Kongre'de Genel Başkanlık yarışına katılan dava kardeşlerimiz ise salona sokulmayıp, adaylık dosyaları dahi kabul edilmeyecek kadar hukuksuzluklara maruz kalmışlardır.

YAKIŞAN BAYRAĞI DEVRETMEKTİR.

Oysa ki BBP'sine  yakışan Parti içi demokrasi mekanizmasını çalıştırarak yerel seçimler öncesi güçlü bir değişim hareketini başlatmak olmalıydı. Bu kutlu harekette Şehit Liderimizin emanetini taşıyacak bir çok Alperen kardeşimiz fazlası ile mevcuttur. Genel Başkanlık koltuğu ise bir emanettir, esas olan dava ve bu davaya hizmettir. Vakti gelince görevi, bayrağı devretmek en büyük dava adamlığıdır.

Başta Şehit Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU ve bu davaya gönül veren, gerçek Alperenlere selam olsun diyorum ifadelerini kullandı

Haber:Büşra Bayraktutan

Editör: BÜŞRA BAYRAKTUTAN