Halkın sorularını tepeden değil, halkla birlikte çözüm odaklı olacağını belirten CHP Rize Belediye başkan adayı Necati Topaloğlu, Rize için bu görevi üstleneceğini gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

ZİYARETLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR !

CHP Belediye Başkan Adayı Necati Topaloğlu'nun Rize Çarşısı ve İtfaiye müdürlükleri ziyaretin'de sorunları ele alırken stratejilerini değerlendirdi.

RİZE TURİZM ŞEHRİDİR KADERİNİ TERKEDİLEMEZ !

DEVA Partili Karal: “Tarımsal üretim, tarla fareleri nedeniyle tehdit altında, acil önlem alınmalı” DEVA Partili Karal: “Tarımsal üretim, tarla fareleri nedeniyle tehdit altında, acil önlem alınmalı”

Turizm konusunda yıllardır süren kar amacı güden politikalar yerine Rize'yi turizm cenneti yapmayı planlayan Necati Topaloğlu, bu konuda  çalışmaların yetersiz olduğunu belirtirken Rize'nin yalnız bir milletin değil, milletlerin gelip görebileceği, dünyaya tanıtılabilecek doğa zenginliği olduğunu bunun çalışmalarının ancak değişimle olacağını, gerekli çalışmaların ve ön hazırlıkların yapıldığını belirtti.

Rize'nin doğal afet sorunları masaya yatırıldı...

İtfaiye ekibi ile istişare yapan Necati Topaloğlu Rize'nin temel sorunlarından olan sel, taşkınlar, çığ vs. karşı durum değerlendirmesi yaptı.

Bu konuda planlarının hazır olduğunu, bu sorunların en kısa sürede çözüme kavuşacağını can,mal kayıplarının artık Rize'nin sorunu olmaktan çıkacağını daha yaşanabilir bir Rize için gerçekleşecek adımların yolunu çizeceklerini belirtti. Doğal afet ve felakeklerde ön sıralarda yer alan kahraman itfayecilerimiz ve tüm belediye personellerin yaşam standartlarına uygun maaş düzenlemesi yapılacağını söyledi.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI