CHP Rize’nin Çayeli ilçesinde belediye başkan adaylığı için Hüsamettin Özdemiroğlu'nu belirledi.

Adaylığının açıklanmasından sonra açıklamada bulunan CHP Çayeli Belediye Başkan Adayı Özdemiroğlu kendini tanıtarak sözlerine başladı. Özdemiroğlu, ”Çayeli'nde yaşıyorum. Çayeli'nde ikamet ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çayeli Belediye Başkan adayıyım. Genç ve dinamiyiz. Ben 1989 yılında Rize'de doğdum ve Çayeli'nde ikamet etmekteyim. Sokakta yetişmiş bir insanım. Sokağın nabzını bilen birisiyim" dedi.

Başkan adayı Özdemiroğlu; "Çayeli Türkiye'de meşhur bir ilçedir, güzel bir ilçedir. Özellikle yazları aşırı derecede rağbet gören ününü turizme asmış bir ilçemizdir. Biz Çayeli'nde ne gerekiyorsa onu yapmak için burada bu çalışmalarımıza Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri olarak ve belediye başkanı olarak bu yola talip olmuşuz. Çayeli'ni sosyal belediyecilik adı altında bir belediye yönetimi yönetmek için Cumhuriyet Halk Partisi'nden Çayeli belediye başkan adaylığımı  açıklamış bulunmaktayım. Çayeli'ni sosyal belediyecilik adı altında yapılan bütün belediye hizmetlerini yapmak için diğer örnek belediyelerimizle birlikte Çayeli'ni Çayeli halkıyla beraber yönetmektir" dedi.

Artvin'de 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Artvin'de 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

Öncelikle Çayeli sabah mesai saatinin başlamasıyla ve akşam mesai saatinin bitimiyle tamamıyla bir ölü şehir haline gelmektedir diyen Özdemiroğlu; "Biz burada sosyal belediyecilik adı altında bütün sosyal belediyeciliklerin ne yapılması gerekiyorsa bunların hepsini yapmak istiyoruz. Gençlerimize daha eğlenebilecekleri sosyal ortamlar yaratmak amacıyla Çayeli'ni tamamıyla monotonlaşan bir ilçe halinden çıkartarak Türkiye'de ünlü olan ve güzelliğiyle her yerde bahsedilen güzel Çayeli'mizi daha da güzel yapmak için biz anlayışıyla yöneteceğiz. Tamamıyla bencilliğin dışına çıkacağız" dedi.

Çayeli'ni Çayeli halkıyla yöneteceğiz diyen Özdemiroğlu; "Girmiş olduğumuz bu yolda seçim rüzgarını arkamıza alarak Çayeli'ni daha iyi şekilde yöneteceğiz. inanıyoruz Biz çayelini ben algısından çıkartarak hep beraber yönetmeye talibiz. Bütün partilerin oylarına talibim. Belediyecilik parti dışında daha çok kişisel yani şahıs olarak yönetilen bir sistemdir. Burada bütün partilerin oylarına talibim  Bütün çayeli halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde açıklamada bulundu.

Öte yandan CHP Çayeli'nde il genel meclis üyeliği içindeTurgut Yazıcı’yı aday gösterdi.

Kaynak: ALİ TÜYLOĞLU