Bölgesel Amatör Liginde Rize’yi temsil edecek takımlarımızdan Çayelispor yeni sezon öncesinde toplu imza töreni düzenledi. Düzenlenen imza töreninin ardından Yeşil beyazlı takım 2018-2019 futbol sezonun ilk çalışmasını Cem Ketenci Tesisleri’nde yaptı.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktörlüğe İsmail Yazıcı’yı yardımcı antrenörlüğe de Mehmet Karul’u getiren Çayelispor transfer harekatına hızlı başladı. Yeşil Beyazlı kulüp Çayelispor Cem Ketenci Tesislerinde düzenlediği toplu imza töreninde iç transferde 9, dış transferde ise 3 futbolcu ile anlaşma sağladı.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Başkan Yusuf Ziya şerifoğlu ve yöneticilerin hazır bulunduğu imza töreninde geçen yılki oyunculardan Murat Kalender, Ömer Kara, Erkan Bozkurt, Batuhan Alay, Burak Yardımcı, Orhan Kaşıkçı, Onur Korkmaz, Hasan Köse ve Ferhat Yıldırım ile anlaşma sağlandı. Dış transferde ise Mert Topçu(Çayeli Gençlerbirliği), Kudret Çorapcı (Çayeli Gençlerbirliği) ve Sercan Tarakçı ile anlaşma sağlandı. Yeşil beyazlı ekip transfer çalışmalarına aralıksız devam ederken, denenmek için takımla antrenmanlara çıkan oyuncular arasından beğenilen oyuncular da takıma takviye edileceği belirtildi.

TRANFSERE DEVAM!

Çayelispor Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu imza töreninde yaptığı konuşmasında ; 'Yeni transferlerimize imzalar hayırlı olsun. Çayelispor yine kendisine yakışan futbolu sahaya yansıtacak ve karakterini ortaya koyan bir kulüp olmayı sürdürecektir. '

Başkan Şerifoğlu, “Hocamız ile görüşmelerimiz sonunda hem hocanın istediği hemde takım yapımıza uygun isimlerle görüşmelere devam ediyoruz. Yeni arkadaşlarımızda aramıza katılacak. ' dedi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ