Haber: İlyas Gür - Bölgesel Amatör Liginde gruplar belli olurken bu sezon şampiyonluğu hedef koyan Çayelispor’da Teknik Direktör Mikail Üzümcü, iyi bir kadro kurduklarını ve gruptan rahat çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

İl Özel İdarespor ve Smart Holding Çayelispor' un yer aldığı 10. gruptaki diğer takımlar şunlar: Arsin İdman Yurdu, Trabzon Kireçhanespor, 1926 Bulancakspor, Görelespor, Doğubayazıt Futbol SK, Arhavi Gençlikspor, Serhat Ardahanspor, Kars 36 Spor, Palandöken Belediyespor, Bayburt Belediyespor ve Kelkitgücü. 2023-2024 sezonu BAL müsabakaları fikstür çekimi Ekim ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. Karşılaşmalar ise 14-15 Ekim 2023 tarihlerinde başlayacak.

BAL da 10. Grupta bulunan Çayelispor’da Teknik Direktör Mikail Üzümcü, bu sezon şampiyonluğu hedef koyduklarını kaydetti. Üzümcü açıklamasında, “İyi bir kadro oluşturduk. 14 oyuncu transfer ettik. Transfer ettiğimiz oyuncular geçmişte BAL da 3.ligde, 2.ligde şampiyonluk yaşamış oyuncular. Bu nedenle son 2 yıldır kıl payı kaçırdığımız şampiyonluk ipini bu sezon yakalayacağız” dedi

Editör: BÜŞRA BAYRAKTUTAN