Çayelispor, Bayburt Beledispor maçı öncesi Çayelispor’a destek olan kurum ve kuruluşlara Çayelispor forması ve kaşkolü takdim edildi.

Çayelispor Kulüp Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu açıklamasında “kulübümüze maddi destek olan kurum ve kuruluş yöneticileri ile firma sahiplerine Bayburt Belediyespor müsabakası öncesi ilçe stadımızda gelen sponsorlara adlarının yazılı olduğu Çayelispor forması ve kaşkol hediye ettik. Kulübümüzün her daim yanında olan ve desteğini esirgemeyen sponsorlarımıza kulüp adına teşekkürlerimizi iletiriz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte Çayelispor kulübünü daha iyi yerlere getirebilmek için mücadele ediyoruz. Ayrıca kulübümüze destek veren diğer sponsorlarımıza hediyeleri takdim edilmeye devam edecektir. Tüm Çayeli halkının kulübümüzün yanında olup bizlere destek olmalarını bekliyoruz.”

Çayeli ilçe stadında düzenlenen törende, Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Büyükköy belediye Başkanı Hamza Saruhan, Çayeli Ticaret ve Sanayi odası Başkanı – İşadamı Mehmet Ali Mert, Hüsrev Lokantaları İşletme Sahibi Selahattin Hüsrev, Güven Dayanıklı tüketim ve Nalburiye Ömer Atiş, Çayeli Yemen Kahvesi İşletmecisi Kasım Kuru, Almus Çay Makasları ve Hırdavat İşletme Sahibi Mustafa Salihoğlu, Hanedan Otel ve Restoruant İşletme sahibi Mustafa Gemici ve Çayeli Tur İşletme Sahibi Cevat Yıldız’a hediyeleri kulüp Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu ve yöneticiler tarafından takdim edildi.