Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Çayelispor 21. hafta müsabakasında deplasmanda Palandöken Belediyespor ile karşılaştı. Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 4 Nolu Çim Sahasında oynanan müsabakada lider Çayelispor rakibini 4-1 mağlup ederek liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Red Bull Four 2 Score Türkiye finali Samsun'da gerçekleşti Red Bull Four 2 Score Türkiye finali Samsun'da gerçekleşti

Palandöken Belediyespor: Oğuzhan, Berhan, Muhammed, Ahmet, Münir, Mehmet, Muhammet Fatih, Ebubekir, Abdülhamit, Alper, Doğukan

Çayelispor: Muharrem, Tahsin, Bayram, Hakan Yıldız, Barış Büyükkara, İsmail, Nevres, Muhammet Ali,  Oktay Gümüş, Murat Papaker, Halil İbrahim Cenik

İlk yarısı 2-0 Çayelispor'un üstünlüğü ile sona eren müsabakanın 17 ve 40. dakikalarında iki golü de İsmail kaydetti. Karşılaşmanın ikinci yarısının 54. Dakikasında Palandöken Belediyespor kazandığı penaltıyı Münir gole çevirerek karşılaşmayı 2-1’e getirdi. Çayelispor 63. Dakikada Murat Perker ile 3-1 öne geçti. Palandöken Belediyespor Doğukan penaltı vuruşundan faydalanamadı. Kaçan penaltının ardından 3 dakika sonra Çayelispor golcüsü Halil İbrahim ile 4-1 öne geçti.

Çayelispor zorlu deplasmanda Palandöken Belediyespor’u 4-1 gibi farklı skorla mağlup etti.

Bu galibiyet ile Çayelispor liderliğini sürdürürken puanını 49'a çıkardı. Çayelispor önümüzdeki hafta evinde Arsinspor ile karşılaşacak.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI