Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına başladı

İlk yarıyı averajla 2. sırada tamamlayan Çayelispor devre arası transferi için Ağrı 1970 Spor Kulübü’nde forma giyen Oğuzhan Malcı’yı takıma kattı.

İhtiyaç duyulan noktalara transfer çalışmalarına başlayan Çayelispor, stoper mevkine takviyede yaptı. 27 yaşındaki Çayeli doğumlu Oğuzhan Malcı, Çayelispor Cem Ketenci Tesislerinde düzenlenen törende kendini yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.

Çaykur Rizespor alt yapısında yetişen ve daha sonra Kozan Spor FK, Etimesgut Belediyespor, Bergama Sportif Faaliyetler A.Ş, Mardin 1969 Spor, Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü, Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ve son olarak da Ağrı 1970 Spor Kulübü’nde forma giyen Oğuzhan Malcı sezon sonuna kadar Çayelispor forması giyecek.

İmza töreni sonrası açıklamada bulunan Çayelispor Başkanı Engin Sofu, “Bu sezonun ilk yarısında iyi bir ivme yakaladık. Bunu devam ettirmek için ikinci yarıda da devam ettirmek istiyoruz.  Hocamızın tavsiyeleri doğrultusunda ara transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Oğuzhan istediğimiz bir oyuncuydu, kadromuza kattığımız için mutlu olduk. Şuan için 2-3 oyuncu daha takıma dahil etmek istiyoruz” dedi.
 

Kaynak: HALİL İBRAHİM SAKLI