Evinde Doğubayazıt FK ile zorlu müsabakadan 2-1’lik skor ile galip gelip ligde 1 hafta aradan sonra yeniden liderliği devralan yeşil beyazlılarda Kulüp Basın Sözcüsü Abdul Kerim Sarı açıklamalarda bulundu.

İkinci yarının ilk haftasında zorlu bir maçtan galibiyet ile başardık diyen Sarı; " Sinir harbi şeklinde geçen maçta şampiyonluk adına önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Gördük ki şehir inanmış 30 yıllık profesyonel lig özleminin bitmesini istiyor. Sezon başında da dediğim gibi şampiyonluk için sadece bir takımın yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularının istemesi ve inanması yetmez. Bu inanca ve isteğe şehrin de katılması gerekiyor. Bu yıl Çayeli şehri esnafıyla, halkıyla, taraftarıyla takımına itici güç oluyor ve başarımızın en önemli etkenlerinden biri de budur diye düşünüyorum” dedi.

Trendyol 1. Lig'de son hafta yarın oynanacak 2 maçla başlayacak Trendyol 1. Lig'de son hafta yarın oynanacak 2 maçla başlayacak

Bundan sonra ki süreçte ligde artık kendi maçlarımızı kazanıp sezon sonu ipi göğüsleyen takım olmak istiyoruz diyen Sarı; “Devre arasında kadromuzu 2 isimle güçlendirdik ve ilk dönem sakatlıklarından dolayı fazla yararlanamadığımız İlyas Sarı ve Cemal Doğu'nun da tamamen iyileşmelerinden dolayı alternatif olarak daha geniş bir kadroya sahip olduk. Sizlerin vesilesiyle maçta stadı tıklım tıklım dolduran ve 90 dakika boyunca oturmadan takımını destekleyen cefakar taraftarımıza, Rize'nin merkezinden ve diğer ilçelerinden gelip destek veren tüm hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hep birlikte çok güzeliz ve hep birlikte başaracağız " diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: HALİL İBRAHİM SAKLI