Spor

Çayelispor devreye lider girdi

Bölgesel Amatör Ligi 10. grupta mücadele eden Çayelispor ilk ligin devresini lider olarak tamamladı.

Abone Ol

Bölgesel Amatör Ligi 10. grupta mücadele eden Çayelispor ligin ilk yarısının son maçında 13. hafta  müsabakasında evinde Arhavispor'u 6-1 mağlup etti.

Ligde lider durumda bulunan ve şampiyonluk hedefleyen Çayelispor çıktığı son 8 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. 6. sırada yer alan Arhavispor ise haftalar ilerledikçe üst sıraları zorluyor.

Çayeli şehir stadında saat 13.00'da başlayan müsabaka Çayhaber'den canlı olarak yayınlandı.

İLK ONBİRLER
Çayelispor: Enes, Barış, Bayram, Onur, Hakan, Nevres, Oktay, Emre, İlyas, Halil İbrahim, Muhammed Ali

Arhavispor: Can, Atakan, Taner, Berkan, Emre, Atakan Doğru, Abdulkadir, Oğuzhan, Muhammet 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Maç başladı...

Dakika 15: İki takım kontrollu oyun ile mücadeleye devam ediyor.

Dakika 26: Çayelispor sol kanattan geldiği poziyonda Muhammet Ali Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerde kaldı ve hakem penaltı dedi.

GOOL Dakika 27: Çayelispor'da penaltıyı kullanan Halil İbrahim güzel vuruşu ile gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

GOOL Dakika 40: Çayelispor atağında ceza alanında önünde kalan topa düzgün bir vuruş yapan Halil İbrahim kendinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

İlk yarı Çayelispor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı Arhavisporlu futbolcuların vuruşu ile başladı.

GOOL Dakika 61: Arhavispor ceza alanında bulduğu topa Taner düzgün vuruşla takımı adına ilk golü kaydetti. Karşılaşma 2-1 oldu.

GOOOL Dakika 64: Goller üst üste gelmeye başladı ve Çayelispor'da Halil İbrahim kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti ve 3-1 oldu.

GOOOL Dakika 67: Çayelispor rakibi Arhavispor'ın baskı uygulamaya çalıştığı dakikalarda topu kapan 3 golün sahibi Halil İbrahim bu ken gol pasını Muhammed Ali'ye verdi ve oda boş kaleye golü kaydederek takımını 4-1 üstünlüğe taşıdı.

GOOL Dakika 72: Çayelispor gollerine devam ediyor. Çayelispor Emre Yanık ile 5. golü uldu.

Dakika 81: Arhavispor'un kullandığı serbest vuruşta Çayelispor'un kalecisi topu çıkardı.

GOOL Dakika 87: Çayelispor'da oyuna 2 dakika önce giren Hüseyin Eren sol kannattan hızlı getirdiği topta kaleciyle karşı karşıya vuruşunda takımını 6-1'e getirdi.

Karşılaşma Çayelispor'un 6-1 galibiyetiyle sona erdi.