Bölgesel Amatör Ligi 10. grupta mücadele eden Çayelispor ligin ilk yarısının son maçında 13. hafta  müsabakasında evinde Arhavispor'u 6-1 mağlup etti.

Ligde lider durumda bulunan ve şampiyonluk hedefleyen Çayelispor çıktığı son 8 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. 6. sırada yer alan Arhavispor ise haftalar ilerledikçe üst sıraları zorluyor.

Çayeli şehir stadında saat 13.00'da başlayan müsabaka Çayhaber'den canlı olarak yayınlandı.

İLK ONBİRLER
Çayelispor: Enes, Barış, Bayram, Onur, Hakan, Nevres, Oktay, Emre, İlyas, Halil İbrahim, Muhammed Ali

Arhavispor: Can, Atakan, Taner, Berkan, Emre, Atakan Doğru, Abdulkadir, Oğuzhan, Muhammet 

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Maç başladı...

Dakika 15: İki takım kontrollu oyun ile mücadeleye devam ediyor.

Dakika 26: Çayelispor sol kanattan geldiği poziyonda Muhammet Ali Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerde kaldı ve hakem penaltı dedi.

GOOL Dakika 27: Çayelispor'da penaltıyı kullanan Halil İbrahim güzel vuruşu ile gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.

GOOL Dakika 40: Çayelispor atağında ceza alanında önünde kalan topa düzgün bir vuruş yapan Halil İbrahim kendinin ve takımının 2. golünü kaydetti.

İlk yarı Çayelispor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı Arhavisporlu futbolcuların vuruşu ile başladı.

GOOL Dakika 61: Arhavispor ceza alanında bulduğu topa Taner düzgün vuruşla takımı adına ilk golü kaydetti. Karşılaşma 2-1 oldu.

GOOOL Dakika 64: Goller üst üste gelmeye başladı ve Çayelispor'da Halil İbrahim kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti ve 3-1 oldu.

GOOOL Dakika 67: Çayelispor rakibi Arhavispor'ın baskı uygulamaya çalıştığı dakikalarda topu kapan 3 golün sahibi Halil İbrahim bu ken gol pasını Muhammed Ali'ye verdi ve oda boş kaleye golü kaydederek takımını 4-1 üstünlüğe taşıdı.

GOOL Dakika 72: Çayelispor gollerine devam ediyor. Çayelispor Emre Yanık ile 5. golü uldu.

Görele Belediyespor: 29 - İzmir Büyükşehir Belediyespor: 23 Görele Belediyespor: 29 - İzmir Büyükşehir Belediyespor: 23

Dakika 81: Arhavispor'un kullandığı serbest vuruşta Çayelispor'un kalecisi topu çıkardı.

GOOL Dakika 87: Çayelispor'da oyuna 2 dakika önce giren Hüseyin Eren sol kannattan hızlı getirdiği topta kaleciyle karşı karşıya vuruşunda takımını 6-1'e getirdi.

Karşılaşma Çayelispor'un 6-1 galibiyetiyle sona erdi.

Kaynak: TANER ŞAHİN