Trabzon'da "8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı" düzenlenecek Trabzon'da "8. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı" düzenlenecek

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta mücadele eden Çayelispor 12. Hafta müsabakasında deplasmanda Serhat Ardan ile karşılaşacak.

GERİYE DÜŞTÜĞÜ MAÇI ÇEVİRDİ
10. hafta müsabakasında Çayelispor evinde Görelespor’u geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Çayeli ilçe şehir stadında oynan müsabakanın ilk yarısında iki takımında gol yollarında etkili olamadı. İkinci yarının 58. Dakikasında konuk ekip Görelespor Yağız Cem ile 1-0 öne geçti. Deplasmanda skor üstünlüğünü yakalayan Görelespor maçın kalan dakikalarını bu şekilde tamamlamak istedi. Çayelispor maçın dakikaları ilerledikçe rakip kaleye gol için yüklenmeye devam etti ve 85. Dakikada Halil İbrahim ile skoru 1-1’e getirdi. Karşılaşma bu skorla bitti derken son dakikada bulduğu pozisyonda Çayelispor Nevres’in güzel golü ile karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.

ÇOK ÖNEMLİYDİ
Son dakikalarında maçı çevirerek galip gelen Çayelispor’da mutluluk hakim olurken, teknik direktör Şevki Tonyalı yönetiminde 7’de 7 yaparak yenilmezlik serisini devam ettirdi. Maçın sonunda açıklama yapan Çayelispor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı; “bizim açımızdan zor geçen bir karşılaşmadan üç puan almak çok çok önemliydi. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

Yeşil beyazlılar BAY geçtiği 11. haftada rakibi Serhat Ardahan deplasmanda Görelespor ile golsüz berabere kaldı. Çayelispor’un ligdeki en yakın takipçisi Doğubayazıt FK ise deplasmanda Palandöken Belediyespor ile oynadığı karşılaşma kar nedeniyle yarıda kaldı. 11. Haftada oynanan müsabakalar sonrası alınan sonuçlara göre Çayelispor liderliğini sürdürmüş oldu. 

30 Aralık 2023 Cumartesi günü Saat 13,00’da başlayacak ve 80. Yıl Cumhuriyet Şehir Stadyumunda oynanacak müsabaka için Çayelispor hazırlıklarına kendi tesislerinde gerçekleştiriyor. 


 

Kaynak: HALİL İBRAHİM SAKLI