Çayeli ilçesinde uzun yıllardır diş poliklinik hizmeti veren Diş Hekimi Hasan Kamil daha yeni yerinin açılışını düzenlendiği açılış töreni ile gerçekleştirdi. Törene Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk, MHP Çayeli ilçe Başkanı Ahmet Aliağaoğlu, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Çayeli Ülkü Ocağı Başkanı Onur Salih ve davetliler katıldı.

Çayeli Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel; “Açıkçası bu heyecanından dolayı ben Hasan Bey'e teşekkür ediyorum. İlçemize böyle güzel bir kliniği kazandırdığı için. Bu kliniğin hazırlanmasında emeğe geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. İnşallah vatandaşlarımıza daha kaliteli, daha güzel bir hizmet sunacak. Tebrik ediyorum kendisinde. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi; “İlçemizde böyle güzide, nezih ortamların özellikle de sağlık açısından yapılıyor olması ilçe adına gurur verici. Çünkü artık her geçen gün hizmet kalitesi arttırılıyor. Burada da Hasan Bey öncülüğünde, diş sağlığında bir zirve yapılacak. En uç noktadayız inşallah. Tabii ilçede yeni müesseselerin, yeni işletmelerin, yeni yatırımların yapılıyor olması ilçe açısından gerçekten önemli. Dolayısıyla biz bu ilçeyi yöneten yöneticiler olarak bütün arzumuz ilçemizde yapılacak olan yatırımların daha fazla olması, yeni istihdam alanlarının olması mutluluk verici bir şey. Doktor Hasan Kamil Bey genç bir doktor arkadaşla birlikte burada hizmet sunacaklar. Hayırlı olsun kendilerini tebrik ediyoruz. Ve yeni işletmelerimizin de yine bu yüksek standartlarda ilçemize yakışır şekilde olmalarını temenni ediyoruz. Bizlerde Hasan beyin sloganını kullanıyoruz ‘Sağlıklı dişler, güzel gülüşler’ diyoruz”  dedi.

Trabzon Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Önder Taşan; “Yaklaşık yirmi beş yıldan beri Hasan Bey ile birlikte oda yönetiminde beraberiz. İnşallah devam edeceğiz. Böyle bir güzelleri açtığı zaman hikâye geldiği zaman başlangıçtı. Üç kez geldim zannedersem. Hakikaten çok güzel bir yer.  İş imkânı ileride daha da olacak. Artık böyle klinikler ekonomiye de katkı. Halka da hizmet. Bir de Çayeli'mize şu teşekkürü de ediyorum. Bizim bölge olduğum için, bölgede başkan olduğum için biz Çayeli Eğitim Merkezi'nde üç gün evvel eğitim yaptık. Yaklaşık 68 tane bölgeden iş hekimi geldi. Karadeniz'de 3 kez eğitim yaptık. Oraya yemek verilirdi. Ayrıca teşekkür ediyorum. İnanır mısınız? Trabzon'da öyle bir testi olmadığı için üçüncü Çayeli’ne geldim. İnşallah yine geleceğiz. Yapanlara da teşekkür ediyorum. Gerçekten Trabzon'da Rize'de yok. Bakın ben Trabzonluyum ama buranın çocuğuyuz. Üç kez Çayeli’ne geldim. İnşallah altı ay sonra yine buradayız. Burada bizim içerisinde yaşadığımız yer. Tekrar onlara teşekkür ediyorum. Ayrıca Hasan kardeşime Allah'tan bol kazanç diliyorum.  İnşallah yanındayız, zaten arkadaşımız. Ama güzel bir yer açtı. Yaklaşık şimdiye kadar bin üzerinden muayeneye gittim.  Hasan Bey gerçekten güzel bir yer açtı” dedi.

Açılışa katılan ziyaretçiler Polikilinin merkezini gezdikten sonra program sona erdi.

Yarım asırlık muhtar Ali Emanet'in köyüne hizmet sevdası bitmiyor Yarım asırlık muhtar Ali Emanet'in köyüne hizmet sevdası bitmiyor


 

Kaynak: HALİL İBRAHİM SAKLI