Her yıl olduğu gibi bu yılda Anneler Günü kutlanıyor. Bu özel gün, annelerin fedakarlıklarını, sevgilerini ve şefkatlerini onurlandırmak için bir fırsat. Fakat bu kutlama, vatan için canlarını feda eden şehitlerimizin anneleri ve gazilerimizin anneleri için bambaşka bir anlam taşıyor. Şehit ve Gazi aileleri için Anneler Gününün değeri sadece bir kutlama günü değil, aynı zamanda evlatlarının acısını ve özlemini yad etme günü olarak anılmaktadır.

Bu bağlamda Çayeli ilçesinde düzenlenen kahvaltı programında İlçe Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel ve beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Gani Bahadır Barakalı, Çayeli Jandarma Komutanı Eyüp Uzun, Çayeli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü. Göksel Gümüşler ve Şehit ve Gazi aileleriyle bir araya geldiler.

441693437 781603840740434 7337294671535349704 N

-Kaymakam Demirel annelere çiçek takdim etti

Kaymakam Demirel programın sonunda Şehit ve Gazi ailelerine çiçek takdim etti.

Çayeli Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “Şehit ve gazi ailelerimiz ile anneler günü münasebetiyle kahvaltı programında bir araya gelindi. Aile Destek Merkezimiz (ADEM) tarafından tertip edilen programda şehit annelerimiz ve gazi eşlerimizin anneler günü kutlanarak çiçek takdiminde bulunuldu “denildi.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI