“Vakıf insanı faydalı olmak demektir” ilkesiyle hareket eden Ali Zeki Saruhan bugün yapılan 15. Çayeli Vakfı Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden Çayeli Vakfı Başkanlığı’na seçildi. Vakfın faaliyetlerini sürdürdüğü Kılıç Ali Paşa Medresesi’nde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.  Kongre de divan başkanlığı görevini Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Federasyonu (TÜMBİFED) Genel Başkanı Mehmet Hüsrev yaptı.

Çayelili Besim Şişman Büyükşehir'de Genel Sekreter oldu Çayelili Besim Şişman Büyükşehir'de Genel Sekreter oldu

ALTIN MADALYALI KAMU YARARINA FAYDALI VAKIF

Çayeli Vakfı Başkanı Ali Zeki Saruhan Çayeli Vakfı’na ve Çayeli’ne hizmeti geçenlere teşekkür ederek başladığı konuşmasında vakfın çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi: Vakfımız, Çayelili hayırseverlerimizce kurulduğu 1997 yılından bu yana; üniversite öğrencilerine burs vermiş, yardıma muhtaçlara yardım elini uzatmış, sosyal sorumluluk projelerinde yer almış, ülke insanlarımıza faydalı olmaya gayret etmiş ve bu sorumluluk anlayışıyla bugün de çalışmalarına devam etmektedir. Vakfımız , üniversiteli gençlerimizi Vakıf Çatısı altında bir araya getirerek bir çok  sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemekte , gençlerimizin gelişmelerine destek olmaktadır. Eğitim ve Kültür çalışmalarımızın yanında yaptığı maddi ve manevi yardımlarla Kızılay tarafından Kızılay Altın Madalyası’na layık görülmüştür. Ülkemiz adına yaptığı faydalı hizmetlerden dolayı Çayeli Vakfı Kamu Yararına Vakıf olmuştur. Vakıf Kurucularımız başta olmak üzere, bugüne kadar hizmet ve destekleriyle bağışta bulunanlara saygı ve şükranlarımızı sunarız. Vakıf demek İnsan demek, Vakıf demek faydalı olmak demek, Vakıf İnsana faydalı olmak demek, Karşılığını yalnız Yüce Allah' tan beklemek demektir. Bizde bu bilinçle hareket ediyoruz. Önce Allah'ın rızasını kazanmak, sonra ait olduğumuz insanlarımıza ve Vakıf Üyelerimize karşı sorumluluk anlayışı ile çok daha faydalı projeleri hayata geçirme arzusu içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu yolda bizlere göstereceğiniz destek adına şimdiden şükranlarımızı arz ediyoruz”.

YÖNETİM KURULU

Yapılan Kongre sonrası Ali Zeki Saruhan Başkanlığındaki Çayeli Vakfı Yönetim Kuruluna şu isimler seçildi: Temel Kotil, Hamdi Safi, Abdurrahman Tarakçı, Hikmet Balcı, Yusuf Sarıoğlu, Volkan Sarıhan, Turan Topal, Yılmaz Hüsrev, Ali Engin Keçeli, İlhami Yazıcı, Mustafa Duhan Demir, Burhan Karaloğlu, Eyüp Ensar Saral ve Halil Demirdağ.

Haber: Fatih Sultan KAR / İST. 

Kaynak: HABER MERKEZİ