İSTANBUL (AA) - Casper, güç ve performansta üst segment arayışında olan kullanıcıların ihtiyacını Excalibur G911 dizüstü bilgisayarıyla karşılıyor.

Casper'dan yapılan açıklamaya göre, NVIDIA RTX™ 40 serisi ekran kartları ve Intel®’in 13. Nesil işlemcileriyle yenilenen Excalibur G911, en güçlü donanımları, trend tasarımlarla kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca 13. Nesil işlemcilerin de en üst segmenti olan HX versiyon işlemcileri destekleyerek 13700HX Core i7 ve 13900HX Core i9 ile birlikte kullanıcıların en üst performansları deneyimlemesini sağlıyor.

Core gamer, mimar, mühendis, yazılımcı ve öğrenci gibi farklı kesimlere hitap eden Excalibur G911, 165HZ ekran yenileme hızı ile 500NIT yüzde 100 sRGB ekran parlaklık detaylarıyla hem oyunlarda daha gerçekçi görüntüler sağlıyor hem de mimarlık, tasarım, grafik gibi alanlarda en önemli ihtiyaç olan ultra net ve en doğru renkleri veriyor.

Profesyonel bir tasarımcı ile usta bir oyun tutkununun ortak ihtiyaçlarını, hızlı ve kaliteli bir dizüstü bilgisayarla buluşturan Casper, NVIDIA’nın Ada Lovelace mimarisiyle geliştirilen GeForce® RTX™ 40 serisi ekran kartları ve 13. Nesil Intel® Core™ i7 ve i9 işlemcilerle yenilenen Excalibur G911’i kullanıcılarıyla buluşturdu.

Mevcut donanımı sayesinde ultra güçlü performansı, 2.5 kg’lık hafifliğiyle maksimum mobiliteyi kullanıcılarına bir arada sunan Excalibur G911, yüksek performans içeren tüm oyunlar ve tüm programlar için en ideal dizüstü bilgisayar seçeneği oluyor. Casper, yenilenen Excalibur G911 dizüstü bilgisayarıyla birlikte kullanıcılarına, 3 bölgeye ayrılmış RGB klavyesi ve arka havalandırma kısmında bulunan full RGB aydınlatmasıyla sayesinde binlerce renk alternatifini ve eşsiz RGB deneyimini doruklarda yaşama imkanı sunuyor.

Casper, yenilenen ve üstelik kullanıcıların da dilediği gibi konfigüre edebildiği Excalibur G911 ile profesyonellerin ve oyun tutkunlarının ihtiyaçları olan performansı, güçlü donanımlarıyla karşılıyor. Turbo termal soğutma teknolojisi ile kullanıcılarla buluşan Excalibur G911, 5 termal bakır boru, 2 akıllı turbo fan, 12 termal ped ve 0.3 mm’lik fan bıçakları sayesinde işlemci ve ekran kartını ayrı ayrı soğutabiliyor.

Kaynak: aa