Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı için nefesler tutulmuş durumda. Basketbol Süper Ligi maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte Anadolu Efes Fenerbahçe Beko'nun maçı hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Basketbol Süper Ligi heyecanı devam ediyor...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde nefesler kesilecek, basketbolseverler Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko maçına kilitlenecek.

Şu ana kadar ligde çıktığı 10 maçta 9 galibiyet alan Anadolu Efes lider konumunda yer alıyor. Hemen arkasında 2. sırada yer alan Fenerbahçe Beko'nun ise 10 maçta 8 galibiyeti bulunuyor.

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO MAÇI

Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçı saat 19:00'dea Bein Sports 5 veya beIN Sports Tod TV kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Anadolu Efes Fenerbahçe Beko maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

ANADOLU EFES FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'de Barcelona deplasmanına konuk olmuştu.

Sarı-lacivertliler, salondan 89-81 mağlubiyetle ayrıldı.

THY EuroLeague'de çift maç haftasını İspanya'da geçiren Fenerbahçe, Baskonia'ya 80-79 mağlup olduğu maçın ardından haftayı iki mağlubiyetle tamamladı.