Türk halkının sevgilisi olan ünlü türkücü Alişan'ın hayatı, özellikle eşi Buse Varol ile olan ilişkisi ve ailelerinin genişlemesi konusunda merak konusu olmaya devam ediyor. Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybettikten sonra zor günler geçirirken, eşi Buse Varol'a sıkı sıkıya sarıldı. Ancak, çiftin arasında sorunlar olduğuna dair bazı söylentiler dolaşırken, Alişan'ın 3. çocuğu olup olmayacağı da merak konusu haline geldi. Milyonlarca hayranı olan bu ünlü çiftin 3. kez anne baba olup olmayacağı sorgulandı ve özellikle Buse Varol'un hamile olup olmadığı araştırıldı. İşte bu merak edilen sorunun yanıtı...

Alişan'ın Eşi Buse Varol, Üçüncü Kez Hamile mi?

Alişan'ın hem özel hayatı hem de sanatçı kişiliğiyle bilinen eşi Buse Varol ile çift, 2018'de evlendiler. 2019'da oğulları Burak'ı ve 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına alarak mutlu bir aile oldular. Ancak, ünlü çiftin üçüncü bir çocuk sahibi olma isteği, zaman zaman Buse Varol'un hamile olup olmadığı sorularına neden oldu. Buse Varol'un bazı açıklamaları bu soruları daha da artırdı. Ancak, henüz resmi bir hamilelik haberi gelmedi. Geçtiğimiz günlerde akut apandisit ameliyatı geçiren Alişan'ın yanından bir an olsun ayrılmayan eşi Buse Varol, üçüncü bebeğin müjdesini verdiklerinde bu haberi sizlerle paylaşacağız.

Buse Varol Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa'da doğdu. Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü'nde eğitim gördü. 2012'de Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katıldı. Bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuğa geçiş yaptı. İlk dizi deneyimini "Tozlu Yollar" ile yaşayan Varol, daha sonra "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar", "Şehrin Melekleri", "Kış Güneşi", "Rüya" gibi yapımlarda yer aldı. "Payitaht: Abdülhamid" dizisinde Mislimelek Sultan karakterine hayat veren Varol'un sonraki durağı ise "Dostlar Mahallesi" dizisi oldu. 2018'de Alişan ile evlenen Varol'un 2 çocuğu bulunmaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ