Perşembe yayın akışı, izleyicilere yediden yetmişe birbirinden farklı tarzlara hitap eden içerikler sunuyor. Özellikle bu akşamki diziler, izleyicilerin bir hafta boyunca heyecanla beklediği içerikler arasında yer alıyor. Perşembe dizileri yeni bölümleriyle aynı saatte ve aynı kanalda yayın hayatına devam ediyor. Perşembe günü dizileri 20:00 saatinde kendi kanalında yayınlanıyor. Peki, bugün hangi diziler var? İşte, bugünkü diziler ve saatleri...

Aldatmak

Aldatmak 

Perşembe dizileri ATV kanalında hız kesmeden yayınlanmaya devam ediyor. atv'de her hafta izleyicisiyle buluşan Aldatmak dizisinin bu akşamki bölümü 58. bölümdür.

Hudutsuz Sevda

Hudutsuz Sevda 

FOX dizileri arasında yer alan Hudutsuz Sevda dizisinin bugünkü bölümü 20. bölümdür. 

Kul Masali

Kül Masalı 

Perşembe Dizileri TRT 1 kanalında yayınlanmaya devam ediyor. Bu akşam yeni bir diziyi ekranlara getiren TRT 1 kanalında Kül Masalı yayınlanıyor. Seyirciyle ilk kez buluşacak olan Kül Masalı dizisi, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Bu dizi hakkında daha fazla bilgi almak için "Kül Masalı Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Kül Masalı Oyuncuları ve Konusu Nedir? Kül Masalı Dizisi Gerçek Hikaye Mi?" içeriğimize göz atabilirsiniz. Kül Masalı dizisinin bugünkü bölümü 1. bölümdür.

Sakla Beni

Sakla Beni 

Star TV dizileri arasında yer alan Sakla Beni dizisinin bugünkü bölümü 16. bölümdür.

Ask Ve Umut

Aşk ve Umut 

Kanal D dizileri arasında yer alan Aşk ve Umut'un bugünkü bölümü 264. bölümdür.

Ruzgarli Tepe

Rüzgarlı Tepe 

Kanal 7'de yayınlanan Rüzgarlı Tepe dizisinin bugünkü bölümü 34. bölümdür.

Kaynak: HABER MERKEZİ