Yapımı devam eden Rize-Artvin Havaalanına eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ismi verilmesi için sosyal medyada kampanya başlatıldı.

2017 yılında yapımına başlanan ve 2021 yılında bitirilmesi planlanan Rize-Artvin havaalanına eski başbakan Mesut Yılmaz’ ın ismi verilmesi konusunda kampanya başlatıldı. Kampanya’ yı başlatanların Mesut Yılmaz’ın isminin Rize’de hiçbir yere verilmediğini kaydettiler

Bazı STK’ların ve siyasetçilerin çeşitli isimler vermeye çalıştığı Çayeli-Pazar ilçeleri arasında yapımı devam eden havaalanına en uygun ismin Mesut yılmaz olduğu vurgulanırken, “Sayın Başbakanımız Rize’de geçmişte büyük hizmetler yapmış olmasına rağmen bu güne kadar ismi hiçbir yere verilmedi. Bu vefasızlığı ortadan kaldırmak için havaalanına Mesut yılmaz ismi verilmesi vefasızlığı ortadan kaldırır” dediler.

25 yıl siyasi hayatı bulunan ve Rize’ye birçok eser kazandıran Eski ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz in hiçbir tesise ismi olmadığı görüşünde birleşen vatandaşlar “ Sosyal medyada Havalimanına Mesut Yılmaz in isminin verilmesini istedi. Açık yorumlarda vatandaşların ve birçok siyasetçinin desteğini de alan yorumlarda Mesut Yılmaz in Rize iline birçok hizmette imzası olduğu ancak hiçbir tesis veya kuruluşa ismini vermediği belirtiliyor.

Editör: HABER MERKEZİ