Ünlü oyuncu Birce Akalay, önceki gece Asmalımescit'te objektiflere yakalandı. Arkadaşlarının yanına geldiğini belirten Akalay, "Bugün arkadaşımın doğum günü vardı, oradan da buraya geldim. Hava güzel, değerlendirmek istedim" dedi ve ekledi: "Nejat'ın doğum günü ama ben aramayı unuttum. Allah'tan canım arkadaşım benim böyle şeyleri takmıyor. Yurt dışında zaten şu an. Kızmaz bana."

Yakın arkadaşı Gonca Vuslateri'nin hamileliği hakkında da konuşan Akalay, "Sağlıkla gelsin. Her şeyden öncesi o, temennim bu olabilir. Sağlıkla kucağına alsın inşallah" dileklerinde bulundu.

Son zamanlarda adı Hakan Kurtaş ile anılan Birce Akalay, özel hayatıyla ilgili çıkan haberleri de doğruladı. "Gülüşümden anlaşılmıyor mu?" diyerek mutluluğunu dile getiren Akalay, basın mensuplarının sorularına "Doğrudur diyeyim, yeterli olur umarım" şeklinde yanıt verdi.65E1Aa2552291Fdc27D623Ce

Hasan Can Kaya Şaşırttı: "Hayranımla Birlikte Olurum!" Hasan Can Kaya Şaşırttı: "Hayranımla Birlikte Olurum!"

İlişkilerini sosyal medya üzerinden de dolaylı yollarla doğrulayan çiftten Hakan Kurtaş, Birce Akalay ile yemeğe çıktıkları bir akşam elinde kırmızı gül olan bir fotoğrafını paylaşmış ve Akalay'ı etiketlemişti. Akalay, bu romantik jeste emojilerle karşılık vererek aşkını onaylamış oldu.

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'ın yeni başlayan ilişkisi, hayranları tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı. İkilinin mutluluğu ve samimi açıklamaları, magazin gündemine damgasını vurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ