15 Aralık 2023 Söğüt / Bilecik Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır

Bilecik Söğüt ilçesinde bugün toplam 6 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Bilecik genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Söğüt de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2023-12-15 tarihli Bilecik, Söğüt Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz. Elektrik Kesintisi ve arıza durumları hakkında anlık ve doğru bilgi sunmaktadır.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 6 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Söğüt
Dikkat! Söğüt için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : GEÇİTLİ - KÖYÜN KENDİSİ : GEÇİTLİ KÖY SOKAĞI KÜME EVLER 15.12.2023 Cuma günü 10:00 – 16:00 saatleri arasında Bilecik İli, Söğüt İlçesi’ nde bulunan, Gecitli Köyü TR308 nolu trafonun, B Kolu cıkışı Enerji Nakil Hattında Bakım Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde; Söğüt İlçesinde bulunan; Gecitli Köyünün bir bölümüne enerji verilemeyecektir.
Dikkat! Söğüt'ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 15 Aralık 2023 Cuma 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 15 Aralık 2023 Cuma 16:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

15 Aralık 2023 Merkez / Bilecik Elektrik Kesintisi Planlanmaktadır

Bilecik ilinde 2023-12-15 tarihinde Merkez ilçesinde 3 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Bilecik genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle Merkez ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bilecik Merkez Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Bilecik Merkez Elektrik kesintisinden Etkilenen Bölgeler : MERKEZ - ERTUĞRULGAZİ : GÖRKEM CADDE 15.12.2023 Cuma günü 10:00 – 13:00 saatleri arasında Bilecik İli, Merkez İlçesi’ nde bulunan, İstasyon DM – Özgen Sitesi Cıkışı Enerji Nakil Hattında Bakım Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde; Merkez İlçesi, Osmangazi Mahallesinde bulunan; Özgen Sitesine enerji verilemeyecektir.
Bilecik Merkez Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 15 Aralık 2023 Cuma 10:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 15 Aralık 2023 Cuma 13:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

15 Aralık 2023 Merkez / Bilecik Elektrik Verilmeyecektir

Bilecik Merkez ilçesinde bugün toplam 6 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Bilecik genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Merkez de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2023-12-15 tarihli Bilecik, Merkez Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz. Kesintiler.net, Elektrik Kesintisi ve arıza durumları hakkında anlık ve doğru bilgi sunmaktadır.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 6 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Dikkat! Merkez için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : KAVAKLI - KÖYÜN KENDİSİ : KAVAKLI KÖY SOKAĞI KÜME EVLER 15.12.2023 Cuma günü 09:00 – 15:00 saatleri arasında Bilecik İli, Merkez İlçesi’ nde bulunan, Kavaklı Köyü TR325 nolu trafonun, Enerji Nakil Hattında Bakım Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde; Merkez İlçesi’nde bulunan; Kavaklı Köyüne enerji verilemeyecektir.
Dikkat! Merkez'ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 15 Aralık 2023 Cuma 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 15 Aralık 2023 Cuma 15:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)