11 Şubat 2024 Pazar günü Bilecik’de  elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

Merkez / Bilecik 11 Şubat 2024 Tarihinde 2 saat Elektrik KesintisiBilecik Merkez ilçesinde bugün toplam 2 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanıyor. Bilecik genelinde farklı ilçelerde meydana gelen Elektrik Kesintisi arızaları ve kesintileri yaşam süreçlerini olumsuz etkiliyor, ve bu durumdan Merkez de nasibini alıyor. Kesintinin ne kadar süreceği konusunda endişe ve merak hakimken, 2024-02-11 tarihli Bilecik, Merkez Elektrik Kesintisi ve Arıza Durumu haberimizde bu konuyla ilgili en güncel bilgileri ve ayrıntıları bulabilirsiniz.

Elektrik kesintisinin tahmini süresi : 2 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Dikkat! Merkez için Elektrik Kesintisi Olacak Bölgeler : MERKEZ – BAHÇELİEVLER : AHSEN SOKAK , ATAKENT CADDE , BARIŞ 1 SOKAK , BELDE SOKAK , ÇARŞI SOKAK , GÜLSEREN SOKAK , MEHMETÇİK SOKAK , MİNE SOKAK , SARMAŞIK SOKAK , SEDA SOKAK , SENA SOKAK , SERHAT SOKAK , SERT SOKAK , SEVAL SOKAK , SEVGİ SOKAK , SEZİN SOKAK , UÇAR SOKAK , UZUN SOKAK , YÜKSEL SOKAK , YÜKSELEN SOKAK 11.02.2024 Pazar günü 09:00 – 11:00 saatleri arasında Bilecik İli, Merkez İlçesinde bulunan Uçar TR Servis Trafosu Enerji Nakil Hattı’nda Bakım onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde, Bilecik İli, Merkez İlçesi, Bahçelievler Mahallesinde bulunan; Necmettin Şener Caddesi Belde Sokak Çarşı Sokak Uzun Sokak Mehmetçik Sokak Atakent Caddesi Birek Sokak Barış Sokak Sarmaşık Sokak Uçar Sokak Sevgi Sokak enerji verilemeyecektir.
Dikkat! Merkez’ta Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 11 Şubat 2024 Pazar 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 11 Şubat 2024 Pazar 11:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: HABER MERKEZİ