10 Şubat 2024 Cumartesi günü Bilecik’de  elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi.

10 Şubat 2024 Merkez / Bilecik Elektrik Kesinti Haberi

Bilecik ilinde 2024-02-10 tarihinde Merkez ilçesinde 3 saat süreyle elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesinti, Bilecik genelindeki kesinti programlarıyla yaşamın nasıl etkilendiğini gösteriyor. Özellikle Merkez ilçesi, kesintinin olumsuz etkilerinden en çok etkilenen bölgelerden biri. Bu kesinti süresince hangi bölgelerin etkileneceği ve alternatif çözüm önerileri için güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bilecik Merkez Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Bilecik Merkez’ta Elektrik Kesintisine Maruz Kalacak Alanlar : AHMETPINAR – KÖYÜN KENDİSİ : AHMETPINAR KÖY SOKAĞI KÜME EVLER , BİLECİK ESKİŞEHİR CADDE KURTKÖY – KÖYÜN KENDİSİ : , KURTKÖY KÖY SOKAĞI SOKAK 10.02.2024 Cumartesi günü 13:00 – 16:00 saatleri arasında Bilecik İli, Pazaryeri İlçesinde bulunan Karaköy DM – Kurtköy Demirköy Cıkışi Enerji Nakil Hattı’nda Bakım Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde, Bilecik İli, Merkez İlçesinde bulunan; Bilecik Merkez İlçesine Bağlı Kurtköy köyü ve Ahmetpınar Köyleri ile Pazaryeri İlçesine Bağlı; Demirköy köyü ile Özel Abonelerimiz olan; Vodafone Telekomunıkasyon A.S. Tt Mobıl Iletısım Hızmetlerı A.S. Turkcell Ilet.Hız.As Karakoy Hıkmet Sert Sert Tcdd Yuksek Hızlı Tren Tb 223 Turkcell Iletısım Hız.A.S. Deren Gıda Tur.San.Tıc.As Oztezcan Petrol Ur.Tur.San.Tıc.As. Ersan Et Ve Et Urunlerı Sanayı Ve Tıc.A.S. Levent Aksoy Tt Mobıl Iletısım Hızmetlerı A.S. Tcdd Yuksek Hızlı Tren Tb Bypass Vodafone Telekomunıkasyon A.S. Tcdd Yuksek Hızlı Tren Tb Yayla Shelter Cımsa Cımento San Ve Tıc. A.S Ic Ictas Havalımanı Insaat A.S Trafolarına enerji verilemeyecektir.
Bilecik Merkez’ta Elektrik Kesintisi Gerekçesi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 10 Şubat 2024 Cumartesi 13:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 10 Şubat 2024 Cumartesi 16:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

10 Şubat 2024 Pazaryeri / Bilecik Elektrik Kesinti Var

Pazaryeri şehrinde yaşanan elektrik kesintisi hayatı olumsuz etkiliyor. Bilecik’da belirli ilçelerde elektrik kesintisi yaşanmaya devam ediyor, bundan nasibini Pazaryeri ilçesi de aldı. Pazaryeri ilçesinde kesintinin ne kadar süreceği merak ediliyor. 10 Şubat 2024 Pazaryeri / Bilecik Elektrik Kesinti Var başlıklı haberimizde kesintinin detaylarını yazdık.

Bilecik Pazaryeri için Planlanan Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Pazaryeri
Duyuru: Pazaryeri İlçesindeki Kesintiden Etkilenecek Bölgeler DEMİRKÖY – DEMİRKÖY KÖYÜ : , BİLECİK ESKİŞEHİR CADDE , DEMİRKÖY KÖY SOKAĞI KÜME EVLER 10.02.2024 Cumartesi günü 13:00 – 16:00 saatleri arasında Bilecik İli, Pazaryeri İlçesinde bulunan Karaköy DM – Kurtköy Demirköy Cıkışi Enerji Nakil Hattı’nda Bakım Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde, Bilecik İli, Merkez İlçesinde bulunan; Bilecik Merkez İlçesine Bağlı Kurtköy köyü ve Ahmetpınar Köyleri ile Pazaryeri İlçesine Bağlı; Demirköy köyü ile Özel Abonelerimiz olan; Vodafone Telekomunıkasyon A.S. Tt Mobıl Iletısım Hızmetlerı A.S. Turkcell Ilet.Hız.As Karakoy Hıkmet Sert Sert Tcdd Yuksek Hızlı Tren Tb 223 Turkcell Iletısım Hız.A.S. Deren Gıda Tur.San.Tıc.As Oztezcan Petrol Ur.Tur.San.Tıc.As. Ersan Et Ve Et Urunlerı Sanayı Ve Tıc.A.S. Levent Aksoy Tt Mobıl Iletısım Hızmetlerı A.S. Tcdd Yuksek Hızlı Tren Tb Bypass Vodafone Telekomunıkasyon A.S. Tcdd Yuksek Hızlı Tren Tb Yayla Shelter Cımsa Cımento San Ve Tıc. A.S Ic Ictas Havalımanı Insaat A.S Trafolarına enerji verilemeyecektir.
Duyuru: Pazaryeri’taki Elektrik Kesintisinin Sebebi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 10 Şubat 2024 Cumartesi 13:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 10 Şubat 2024 Cumartesi 16:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

10 Şubat 2024 Osmaneli / Bilecik Elektrik Kesintisi Yaşanacaktır

Elektrik Kesintisi uyarısı: Bilecik, Osmaneli 2024-02-10 tarihinde 3 saat süreyle susuz kalacak. Bu kesinti, Bilecik genelinde yaşanacak diğer kesintilerle birlikte nasıl bir etki yaratacak? Özellikle Osmaneli ilçesinde yaşanacak bu kesinti, günlük yaşamı, işleri ve hizmetleri nasıl etkileyecek? Detaylar ve kesintinin olası etkileri hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz

10 Şubat 2024 Cumartesi 09:00 Bilecik Osmaneli Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Osmaneli
Bilgi: Osmaneli Elektrik Kesintisi Bölgeleri: BALÇIKHİSAR – KÖYÜN KENDİSİ : , BALÇIKHİSAR KÖY SOKAĞI KÜME EVLER GÜNÜÖREN – KÖYÜN KENDİSİ : , GÜNÜÖREN KÖY SOKAĞI KÜME EVLER 10.02.2024 Cumartesi günü 09:00 – 12:00 saatleri arasında Bilecik İli, Merkez İlçesi, Bayırköy Beldesi’nde bulunan, Bayırköy KÖK – Bayırköy Çıkışı Enerji Nakil Hattında 3, Şahış Bakım – Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde Bilecik İli, Merkez İlçesi’ne bağlı Bayırköy Beldesi’nin tamamı ve Osmaneli İlçesine Bağlı; Günören Köyü ve Balçıkhisar Köyleri ile özel trafolu abonelerimiz olan; Balçıkhısar Köyü Muhtarlıgı Içme Suyu, Dıkılıtas Mer.Tas.Mad.Oto.Ins.San.Tıc.Ltd.Stı., Onurlar Akaryakıt Sanayı Ve Tıcaret Ltd.Stı.,Habas Sınaı Vr Tıbbı Gazlar Istıhsalend A.S.,Türk Ytong Sanayı As,Tt Mobıl Iletısım Hızmetlerı A.S.,Ab Cephe Yapı Sıs. San Ve Tıc As.,Akgıda Tarım Hayv.Ith.Ihr.Tur.San. Ve Tıc.Ltd.Stı.,Mehmet Ağdağ,Kral Gıda Ürünlerı Ins.Tur.San. Ve Tıc.Ltd.Stı.,Üstler Ins.Taah. Ve Yapı Malz.San.Tıc.A.S.,Dursun Alperen Uzunal,Cvs Havalandırma Sıstemlerı-Avea trafolarına enerji verilemeyecektir.
Bilgi: Osmaneli Elektrik Kesintisi Nedeni : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 10 Şubat 2024 Cumartesi 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 10 Şubat 2024 Cumartesi 12:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

10 Şubat 2024 Merkez / Bilecik Elektrik Kesinti Detayı

Bilecik’nın Merkez ilçesinde, 2024-02-10 tarihinde yaşanacak olan elektrik kesintisinin süresi 3 saat olacak. Bu, Bilecik genelinde meydana gelen diğer kesintilerle birlikte yaşamı olumsuz etkileyebilir. Etkilenen bölgeler, alternatif enerji kaynakları ve kesintinin neden olduğu sorunlarla ilgili daha fazla bilgi alabilirsiniz.

2024-02-10 Bilecik Merkez Bölgesinde Elektrik kesintisi süresi : 3 saat
Elektrik kesintisi yaşanan şehir : Bilecik
Elektrik kesintisinden etkilenen ilçe belediyesi : Merkez
Bilecik Merkez bölgesinde Elektrik Kesintisine Dahil Sokak ve Mahalleler : BAYIRKÖY – FATİH : , 1.SANAYİ 1. SOKAK , 1.SANAYİ 2.SOKAK , 1.SANAYİ SOKAK , 101 SOKAK , 102 SOKAK , 103 SOKAK , 104 SOKAK , 105 SOKAK , 106 SOKAK , 107 SOKAK , 108 SOKAK , 109 SOKAK , 110 SOKAK , 111 SOKAK , 112 SOKAK , 113 SOKAK , 114 SOKAK , 115 SOKAK , 116 SOKAK , 117 SOKAK , 118 SOKAK , 119 SOKAK , 120 SOKAK , 121 SOKAK , ADAPAZARI BİLECİK 1 CADDE , ATATÜRK CADDE , BAKANLIK SOKAK , İSTANBUL CADDE , KÜÇÜK SANAYİ 1. SOKAK , KÜÇÜK SANAYİ 2. SOKAK , ŞÜKRÜ ÖZKAN CADDE BAYIRKÖY – GAZİ : , 1 SOKAK , 10 SOKAK , 11 SOKAK , 12 SOKAK , 13 SOKAK , 14 SOKAK , 15 SOKAK , 16 SOKAK , 17 SOKAK , 18 SOKAK , 19 SOKAK , 2 SOKAK , 20 SOKAK , 3 SOKAK , 4 SOKAK , 5 SOKAK , 6 SOKAK , 7 SOKAK , 8 SOKAK , 9 SOKAK , ADAPAZARI BİLECİK 1 CADDE , ATATÜRK CADDE , CEVİZLİ SOKAK , İNÖNÜ CADDE , İSTANBUL CADDE , ŞEYH EDEBALİ CADDE 10.02.2024 Cumartesi günü 09:00 – 12:00 saatleri arasında Bilecik İli, Merkez İlçesi, Bayırköy Beldesi’nde bulunan, Bayırköy KÖK – Bayırköy Çıkışı Enerji Nakil Hattında 3, Şahış Bakım – Onarım çalışması yapılacağından belirtilen gün ve saatlerde Bilecik İli, Merkez İlçesi’ne bağlı Bayırköy Beldesi’nin tamamı ve Osmaneli İlçesine Bağlı; Günören Köyü ve Balçıkhisar Köyleri ile özel trafolu abonelerimiz olan; Balçıkhısar Köyü Muhtarlıgı Içme Suyu, Dıkılıtas Mer.Tas.Mad.Oto.Ins.San.Tıc.Ltd.Stı., Onurlar Akaryakıt Sanayı Ve Tıcaret Ltd.Stı.,Habas Sınaı Vr Tıbbı Gazlar Istıhsalend A.S.,Türk Ytong Sanayı As,Tt Mobıl Iletısım Hızmetlerı A.S.,Ab Cephe Yapı Sıs. San Ve Tıc As.,Akgıda Tarım Hayv.Ith.Ihr.Tur.San. Ve Tıc.Ltd.Stı.,Mehmet Ağdağ,Kral Gıda Ürünlerı Ins.Tur.San. Ve Tıc.Ltd.Stı.,Üstler Ins.Taah. Ve Yapı Malz.San.Tıc.A.S.,Dursun Alperen Uzunal,Cvs Havalandırma Sıstemlerı-Avea trafolarına enerji verilemeyecektir.
Merkez Bilecik Elektrik Kesintisi Bildirimi : Bakım onarım çalışmaları nedeniyle
Elektrik kesintisi başlama zamanı : 10 Şubat 2024 Cumartesi 09:00
Elektrik kesintisi bitiş saati : 10 Şubat 2024 Cumartesi 12:00
Haber Kaynağı : OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.)

Kaynak: HABER MERKEZİ