Bayram Ali KAVALCI

2009–2010 Sezonu Rize İli U–15 liginin Ekrem Orhon Stadında oynanan ilk maçında; Rize Belediye spor güçlü rakibi Çaykurspor’u 38 dakikada Mustafa’nın attığı golle 1–0 yenmeyi başardı.

Ekrem Orhon Stadında 15.30 da başlayan maçın hakemliğini; Ahmet Hüseyinoğlu, yardımcı hakemliklerini ise; Eyüp Gür ve Kadir Uzun’un yaptığı maçta; İl Hakem Kurulu üyesi Memiş Sancaktutan ve İlyas Yılmaz görev yaparak; sezonun ilk maçındaki gözlemlerini yaptılar. Rize Belediyespor ’un 1-0 galibiyeti ile biten maçta, R.Belediye Spor Teknik Direktörlüğünü İdris Ocak, Antrenörlüğünü ise Tarkan Mamatı yürütürken, Çaykurspor takımının Antrenörlüğünü ise Ali Rıza Sarı yürüttü.

 

2009–2010 Sezonu Rize İli U–15 ligi statüsü ile ilgili konuşan Rize Futbol İl Temsilcisi Sabri SÜRÜCÜ;”Bu sezon Kırmızı ve Beyaz Grup olarak oynanacak olan U–15 ligine 13 takım iki grup halinde katılacaklardır. Beyaz Grupta; Çaykurspor, Ardeşenspor, İl Özel İdare, Fındıklı spor, Rize Belediye spor, Filiz çay ve Madenli Belediye spor katılırken, Kırmızı grupta ise 1 eksik takımla; Çayeli spor, Güneysu spor, Gündoğduspor, Pazar spor, Kale spor ve Telekom spor karşılaşmaları yapılacaktır. Takımların kadrolarında 1995 ve daha sonra doğmuş olan sporcular oynayacaktır.

Editör: HABER MERKEZİ