Balıkesir'de 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Balıkesir'de 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

2024 Mart ayında yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde 9 Kasım 2023 Perşembe günü itibariyle süreç resmen başladı.

Çayeli’nde Ak Parti teşkilatlarında çeşitli görevlerde yer almış olan Bayram Sarı, AK Parti'den Madenli Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayarak başvuru dosyasını AK Parti Çayeli İlçe Başkanı Hüseyin Öztürk’e teslim etti.

Başvuru sonrası bir açıklamada bulunan Ak Parti Çayeli Madenli Belediye Başkan aday adayı Bayram Sarı, 1969 yılında Madeni ‘de doğdum. Yaklaşık 25 Yıldır Çayeli’nde esnaflık yapıyorum.  Siyasi hayatımda Ak Parti Çayeli İlçe Başkanlığı'nda 2006 yılında başladım. Bir dönem idari ve mali işler başkan yardımcılığı görevinde bulundum. 2 dönemde seçim işleri başkanlığı yardımcılığı yaptım. Daha sonra 2017 yılında yeni yönetime girmedim ama bütün yönetimdeki arkadaşlarımla beraber çalışmalarımızı sürdürdük. 2019 yılında da yine Madenli’de belediye başkanlığı için aday adayı olmuştum. O zaman nasip olmadı, inşallah nasip 2024 yılında olacak diyorum. Evli ve 3 çocuk babasıyım” dedi.

- “HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR”
Başkan Aday Adayı Sarı, “Madenli beldemizde saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla ayrım yapmadan her bir vatandaşımızın birlik ve beraberlik içerisinde barış huzur ve mutlu bir yaşam sürdürmesini sağlamak için bugün partimize aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Bu sürecin belde halkımıza teşkilatımıza vatandaşlarımıza vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını yüce Allah'tan niyaz ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Haber: Büşra Bayraktutan
 

Editör: BÜŞRA BAYRAKTUTAN