Bamsı Beyrek Seyir Terası'nda düzenlenen iftara Vali Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Cumhuriyet Başsavcısı Huzeyfe Yücedağ, Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Selami Köksal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Salih Köse, Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli ve şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Belediye Başkanı Pekmezci, iftar öncesi misafirlerle tek tek sohbet ederek hasbihal etti. Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.

İftar sonrası konuşma yapan Başkan Pekmezci, şehitlerin yakınları ve gazilerle iftar sofrasında buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Vatan için canlarını veren şehitlere ve gazilere minnet borçlu olduklarını vurgulayan Pekmezci, "Bu kahramanlarımızın anneleri, babaları ve yakınları her zaman baş tacımızdır. Onların her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz." dedi.

Vali Eldivan da Ramazan ayının rahmet ve bereketinin şehit ve gazi aileleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Şehitlerin ve gazilerin bu toprakların bekası için canlarını verdiklerini belirten Eldivan, "Sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Sizler için biz, hem vatandaş olarak hem de devlet olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi