Lise öğrencileri yenilikçi fikirlerini "geleceğin sınıfı"nda hayata geçiriyor Lise öğrencileri yenilikçi fikirlerini "geleceğin sınıfı"nda hayata geçiriyor

Bayburt Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü iş birliğinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Filistin’e destek amaçlı Hayır Panayırı düzenlendi.

Dede Korkut Şehir Müzesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ve birçok protokol üyesi ve vatandaş katıldı. Panayırda, Bayburt’un yöresel yiyecekleri ve giysileri satışa sunularak elde edilen gelirin Filistin'e bağışlanacağı duyuruldu. Belediye Başkanı Pekmezci, etkinliğin amacına uygun olarak düzenlendiğini ve Filistinli kadınlara destek olmayı hedeflediklerini belirtti. Vali Eldivan ve eşi Meltem Eldivan da panayırı ziyaret ederek, satışa sunulan ürünler hakkında bilgi aldılar. Eldivan, etkinliğin önemine vurgu yaparak, katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Panayırda toplanan gelirlerin Filistin'e gönderileceği ve bir farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi. Etkinlik bir hafta boyunca devam edecek ve toplanan gelirler Filistin’e bağışlanacak. Bugün elde edilen 18 bin lira ise İl Müftülüğüne teslim edilerek Filistin’e gönderilecek. Hafta boyunca toplanan gelirler de aynı şekilde İl Müftülüğü aracılığıyla Filistin'e ulaştırılacak. .

20240307Aw156780 3

Editör: HABER MERKEZİ