Bayburt'ta eğitim öğretimin daha nitelikli hale getirilmesi amacıyla önemli bir adım atıldı. Bayburt İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, 2024 Yılı Devlet Yatırım Programı kapsamında Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 8 derslikli yeni bir okulun yapılacağını müjdeledi.

Müdür Güney, yaptığı açıklamada, yeni okulun Bayburt'un eğitim kalitesine önemli katkılar sağlayacağını belirtirken, öğrencilere daha modern ve donanımlı bir eğitim ortamı sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Devlet Yatırım Programına alınan Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi için sevinçlerin paylaşıldığı bir ortamda, İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bayburt Milletvekili Orhan Ateş ve Vali Mustafa Eldivan'a teşekkürlerini iletti. Güney, yapılan bu yatırımın Bayburt'un eğitim seviyesini daha da yukarılara taşıyacağına inandığını vurguladı.

Yeni okulun Bayburt'un eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayacağı ve öğrencilerin daha iyi bir eğitim imkanına kavuşacakları belirtilirken, bölgedeki eğitim kalitesinin artırılması adına atılan bu adımın Bayburt halkı tarafından memnuniyetle karşılandığı gözlemlendi.

Kaynak: Haber Merkezi