Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Şoförler-Otomobilciler Odası Yönetimi ve Üyeleri ile  iftar sofrasında buluştu.

Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Şoförler-Otomobilciler Odası Yönetimi ve Üyeleri ile iftar sofrasında bir araya geldi. Of Sahil Hasbahçe Tesisleri'nde oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programına Başkan Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Of Belediyesi Meclis Üyeleri, Cumhur İttifakı Of Belediye Meclis Üyesi Adayları, Of Şoförler - Otomobilciler Odası Yönetimi ve Üyeleri ile  bir araya geldi. Başkan Sarıalioğlu, iftar programına katılım sağlayanlara teşekkür etti.

İLÇEMİZİN CAN DAMARLARINDAN BİRİSİNİZ

İftardan hemen önce bir konuşma yapan Of Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı AK Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu, "Ramazan ayının bereketini ve kardeşliğini yaşadığımız bu mübarek günlerde, siz değerli şoför kardeşlerimizle iftar sofrasında da birlikte olmak bizim için büyük bir mutluluk. Şoför esnafı olarak şehrimizin ve vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olduğunuzu biliyoruz. Toplu taşıma, ticari taşımacılık ve diğer alanlarda verdiğiniz emek ve hizmetlerle ilçemizin can damarlarından birisiniz. Benim için önemli olan şey, ilçemizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha modern bir yer haline getirmek. Bu doğrultuda sizlerin de katkılarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yolların bakımı, trafik düzenlemeleri, toplu taşıma olanaklarının geliştirilmesi gibi konularda hep birlikte çalışarak ilçemizi daha iyi bir noktaya taşıyabiliriz. Birlikte hareket ettiğimizde, şehrimiz için büyük başarılar elde edebiliriz. Bu güzel akşamda bir araya gelerek birlikte olmak ve görüş alışverişinde bulunmak önemli. Hepinize tekrar teşekkür ediyor, sağlıklı, huzurlu ve bereketli bir Ramazan geçirmenizi diliyorum. İftarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir zanlı yakalandı Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir zanlı yakalandı

Of Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şahmeran Er iftar daveti için Başkan Sarıalioğlu'na ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ