Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 2019-2024 döneminin son meclis toplantısı olan Şubat ayı meclis toplantısında görev süresi sona eren meclis üyelerine teşekkür plaketi taktim etti.

31 Belediye Meclis üyesinin yanı sıra istifa eden meclis üyeleri de ayırt edilmeksizin toplamda 35 meclis üyesine plaket verildi.

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar plaket taktimi sonrası yaptığı konuşmada, “Şu anda meclis üyelerimize özel, adet sayısında, sadece meclis üyelerimizi kapsayan bir kitapçık hazırlığı içerisindeyiz. Kitapçıkta yarın çoluğumuza, çocuğumuza, torunumuza bu 5 yıl içerisindeki değişimlerinde benim de çok büyük katkılarım olmuştu diyeceksiniz. Bu plaket de bu 5 yıllık görev sürenin plaketi. Fatsa'da görev yaptığım meclis süresi içerisindeki değişimleri içeren kitapçık da budur dediğimizde çok güzel hatıralarla anılarla dolu bir zaman geçireceğiz. İçerisinde deprem felaketinden pandemiye kadar keyifli, saatlerce, haftalarca anlatılacak bir pandemi hikayesi var. Her birinin çok özel hatıralarla ve güzel hizmetlerle dolu olduğuna inancım tam. Ben tüm meclis üyelerimize hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı tekrardan çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ