Mazbatasını alıp 2. dönemi için bismillah diyen Başkan Çiftçi, "İlçemiz için daha çok çalışacağız. Yeni dönemde hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun inşallah" dedi.

“ASLINDA YARIŞIN GALİBİ BİZ DEĞİLİZ”

Öncelikle ilçemize, ilimize, ülkemize ve bu seçim startında gayretle sahada olan hemşerilerimize hayırlı olsun diyen Çiftçi; “Demokrasiye ve demokrasiye gayretle çalışanlara hayırlı olsun diyorum. Hepimiz biliyoruz sonuçta bir kişi kazanacak. Hemşerilerimiz bu sefer de tekrardan bizi bu yarışın galibi olarak belirlediler. Aslında yarışın galibi biz değiliz. Biz sadece hemşerilerimize daha çok hizmet etmek için tercih edilmiş olan kişilerden birisiyiz” dedi.

İhsan Alkan'dan Çayeli'nde Belediye Başkanlarına tebrik ziyareti İhsan Alkan'dan Çayeli'nde Belediye Başkanlarına tebrik ziyareti

“İLÇEMİZ İÇİN DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Çünkü burada almış olduğumuz belge bize, hemşerilerimize, ilçemize gayretle çalışmamızın belgesi diyen Başkan Çiftçi; “İnşallah 5 yıl sonra bu belgeyle birlikte bir de karne alıyoruz. İşte o karne değerleniyor. Biz 5 yıl önce bir belge almıştık. Şimdi bu sefer bu belge ile birlikte bir karne aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte de bu almış olduğumuz belge yeni bir karne ile değiştirilecek. İnanıyoruz ve umut ediyoruz ki ilçemiz için daha güzel çalışmalar yapacağız. Bu geçen dönem daha çok ilçemiz için altyapı çalışmalarını hayata geçirdik” dedi.

ÇAYELİ’Nİ GIPTA İLE BAKILAN YER YAPACAĞIZ”

Altyapı çalışmalarında gayretle paydaşlarımıza destek verdik diyen Çiftçi; “Tabii altyapı çalışmaları her zaman yerel yönetimlerde sıkıntılı olan çalışmalardı. Yerel yönetimlerde altyapı çalışmalarının getirisi pek olmayan çalışmalardı. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde ilçemizin son 50 yıllık, gelecekteki 50 yıllık altyapı sorunları tamamlanacağı için. Ondan sonra peyzaj çalışmalarını tamamlayacağız. Güzel, ilimize yakışan, ismiyle güzel Rize'ye ilimize yakışan Çayeli ilçemizi Türkiye'nin örnek ve herkesin gıpta ile baktığı, gelip ziyaret ettiği bir Çayeli ile dönüştürmek için çalışacağız diyorum” dedi.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI