Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi iftar yemeğinde Çayelispor futbol ve voleybol takımları ile bir araya geldi. Başkan Çiftçi iftar yemeğinde Çayelispor'a otobüs sözü verdi.

3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Çayelispor futbol takımı ve geçtiğimiz günlerde şampiyon olan kadın ve erkek voleybol takımları ile iftar yemeginde bir araya gelen başkan Çiftçi takımın ihtiyacı olan 45 kişilik otobüs sözünü verdi.

Onuachu: Bugün 3 gol atmamda takım arkadaşlarım bana yardım etti Onuachu: Bugün 3 gol atmamda takım arkadaşlarım bana yardım etti

Çayelispor'a desteklerini hiç bir zaman esirgemedikerini belirten Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada; "Şehrimizin marka değeri, inşallah bu sene 3.Lige çıkıp şehrin merkezinde kupayı kaldıracak olan Smart Holding Çayelisporumuzun kıymetli sporcuları ve yöneticileri ile iftarda bir araya geldik" dedi.

Kadın ve Erkek voleybol takımlarımızı başarılarından dolayı tebrik ettik diyen Çiftçi; "Futbolcularımıza da yürekten başarılar diledik. Biz daima onların yanında olduk. Nasip olur ise 45 kişilik otobüsümüzü hemen alıp takımlarımızın hizmetine sunacağız. Destek bizden başarı sizden gençler" şeklinde açıklama yaptı.

Muhabir: Halil İbrahim SAKLI