Muradiye, Salarha ve Kendirli Beldelerinde Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran Büyük yapılan ziyaretlerde “İl Genel Meclisi olarak Rize Merkezde oy oranımızı artık bu oranlarda pay sahibi olan beldelerimizle ziyaretlerimize start vermiş bulunuyoruz. Bizlere teveccüh gösteren seçilmemizde pay sahibi olan tüm teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Meclis listelerimizde Türkiye’nin en genç meclis üyesini çıkardık. Hem genç hem tecrübeli bir ekibe sahibiz. Tüm ekibimizle sahada olacağız inşallah. AK Parti iktidarları boyunca hizmet çıtasını yükselttik, aynı şekilde çalışmalarımızı şekillendireceğiz. Bizlere inanarak desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize minnettarız ” dedi.

Yapılan ziyaretlerde Rize Merkez’de Belediye Başkanı oy oranlamasında Türkiye Genelinde birinci olduklarını aktaran Merkez İlçe Başkanı Burak Ak “ Vatandaşlarımızın teveccühü ile Rahmi Başkanımız aldığı oy oranıyla Türkiye genelinde birinci oldu. Hemşehrilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün İl Genel Meclis Başkanımız Ali İmran Büyük ile birlikte Beldelerimizi ziyaret ettik. Allah’a hamdolsun üç Beldemizde de oy oranımızı İl Genel Meclisinde artırmış bulunuyoruz. Merkez İl Genel Meclis üyelerimizde5 ’te 5 yaptık. Seçilen tüm ekibe başarılar diliyoruz. Daha yolumuz uzun vatandaşımızın hak ettiği hizmeti onlara sağlamaya kararlıyız. Bu minvalde çalışmalarımıza yön veriyoruz. Sadece seçimlerde değil her zaman saha da olan bir ekibiz. Böyle de devam edeceğiz” dedi.

Trabzon'da 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlandı Trabzon'da 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlandı

Yapılan ziyaretlerde Rize Merkez İlçe Başkanı Burak AK ve İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran BÜYÜK’e İlçe Başkan Yardımcıları Ozan Burak BİBEROĞLU, Muzaffer KANDİL, Sedat DURMUŞ, Recep KUK ve İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU