Benim de hükümeti ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdiğim zamanlar oluyordur. Mutlaka her insanın hataları olduğu gibi Tayyip Bey’inde hataları vardır. Ülkem için en önemli problem olan cari açığın kapatılabilmesi için üretimin daha çok desteklenmesini isteyen bir sanayici olarak hükümetin bu konudaki eksikliklerini eleştiriyorum. Aynı zamanda Tayyip Bey’in ve Ak parti hükümetinin ülkeme kattığı değerleri takdir ediyor, lider olarak da Tayyip Bey’i çok beğeniyor ve çok seviyorum.

            Bugün geldiğimiz noktada Tayyip Bey’i eleştiren gruplara bakıyorum. Bunların derdi hükümetin icraatları değil, onların derdi öncelikle Tayyip Bey’in muhafazakar olması, nükleer santral gibi dünyanın lider ülkelerinin sahip olduğu enerji üretim tesislerine sahip olmaya başlaması, Türkiye’nin dünyanın en önemli enerji transfer merkezi olması, faizin %65’lerden %4’lere inmesi, ordunun ve polisin ilk defa hükümetin emirleri doğrultusunda hareket etmesi, pkk belasından kurtulmak için atılan adımlar Suriye’de süren iç savaşın sona ermesiyle ihracatın 200 milyar dolarlara yanaşacak olması, hükümetin üçüncü köprü, kanal ve üçüncü hava alanı gibi büyük yatırımlara imza atması, Türkiye’nin dünyanın en önemli lider ülkeler arasına girmesi ve gelecek seçimlerde Ak partinin tekrar aynı başarıyı yakalayacağının görülmesidir.

            Hükümeti ve sayın Tayyip Erdoğan’ı eleştirenlere soralım, yanınızda kimler var?  Başbakanı muhafazakar bulanlar, başbakanı pijamaları ile karşılayamayanlar, ülkemizi kalkınmış ülkeler arasında görmek istemeyenler büyük Türk milletini adam yerine koymayanlar, sahip olduğu kalemle başbakanı yönlendiremeyen köşe yazarları, ülkemizi karanlık günlere götürmek isteyenler geçmişte ülkemizin 300 milyar doları çalınırken seyredenler ve ülkemizde kaos çıkarıp köşeyi dönemeyenler..

Büyük Türk milletine diyorum ki şimdi karar zamanı kimin yanında olacağız?

Allaha emanet olun.

Saygılarımla,