RAMS Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Her iki ekipte Avrupa turnuvalara katılma umutlarını sürdürüyor. Kritik karşılaşma, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak. Sahada adaleti sağlamak için hakem Arda Kardeşler görev yapacak.

LİGDEKİ DURUMLARI VE AVRUPA İÇİN ÖNEMİ

Avrupa kupalarına katılma yarışında olan Çaykur Rizespor, 48 puan ile ligde beşinci sırada yer alırken, RAMS Başakşehir 46 puan ile altıncı sırada bulunuyor. Önceki iki maçtan 4 puan çıkaran turuncu-lacivertli ekip, şu ana dek 32 lig maçında 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etti. Çaykur Rizespor ise ligdeki son üç karşılaşmasını kazanarak formda olduğunu kanıtladı.

İstanbulspor - Çaykur Rizespor maçı CANLI İZLE şifresiz - 02.04.2024 İstanbulspor - Çaykur Rizespor maçı CANLI İZLE şifresiz - 02.04.2024

SEZONUN İLK YARISINDA YAŞANANLAR

İki takım arasındaki sezonun ilk yarısında Rize'de yapılan mücadele, ev sahibi ekibin 3-2 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

PIATEK SAHALARA DÖNÜYOR

RAMS Başakşehir'de kart cezasını tamamlayan Polonyalı forvet Krzysztof Piatek, mücadelede yer alacak. İstanbul temsilcisinde Mehdi Abeid, Leo Dubois, Oliver Kemen ve Emirhan İlkhan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Söz konusu dört oyuncu, mücadelede kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta Atakaş Hatayspor ile yapılacak olan müsabakada forma giyemeyecekler.

BAŞAKŞEHİR – ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in 33. Haftasında oynanacak olan Başakşehir Çaykur Rizespor maçı saat 13:30’da beinsports 1’den naklen yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi