Balıkesirli vatandaşlar arama motorları üzerinde ''10 Şubat 2024 Balıkesir hava durumu'' araştırması yapmaya başladı. Balıkesir'de hafta sonu hava durumunun nasıl olacağı birçok Balıkesirli tarafından merak edildi. Balıkesir hava durumu araştırması hızla yapılmaya devam edilirken ''10 Şubat 2024 Cumartesi Balıkesir hava durumu'' araştırması merak konusu oldu. 

Balıkesir'de havanın nasıl olduğu merak edilirken arama motorları üzerinde en çok araştırılan konulardan birisi de Balıkesir hava durumu oldu. Cumartesi günü sevdikleriyle plan yapmak isteyen vatandaşlar hava durumu doğrultusunda planlarını gerçekleştirmeye çalışırken hava durumu da vatandaşların planları üzerinde merak edildi.

BALIKESİR HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Balıkesir için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Balıkesir hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 18°. Yarın için Balıkesir hava durumu Kuvvetli Rüzgar, sıcaklık 19°. 11 Şubat 2024 Pazar Balıkesir hava durumu Kuvvetli Rüzgar, sıcaklık 18°. 12 Şubat 2024 Pazartesi Balıkesir hava durumu Yağmurlu, sıcaklık 19°. 13 Şubat 2024 Salı Balıkesir hava durumu Sağanak Yağmur, sıcaklık 18°.

Meteorolojiden yapılan uyarıda: “Rüzgarın; yarın (10.02. 2024 Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren güney ve güneybatı yönlerden (Lodos) Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde kuvvetli zaman zaman fırtına (40-70 km/saat, hamleli 80 km/saat), Tekirdağ,  İstanbul ve Bursa çevrelerinde kuvvetli (40-60 km/saat), bu illerin yüksek kesimlerinde zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/ saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

11.02.2024 Pazar öğle saatlerinden sonra etkisi kaybetmesi beklenen kuvvetli lodos sebebi ile ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” denildi

Kaynak: HABER MERKEZİ