Show TV'nin sevilen dizisi Bahar her Salı günleri izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yayınlandığı ilk bölümden bu yana milyonları ekran başına kilitleyen Bahar dizisi beğeni toplamaya devam ediyor. Bahar dizi hem konusuyla hem de oyuncularıyla merak konusu olurken, diziyi takip eden seyirciler dizinin çekildiği mekanları da araştırmaya başladılar. Peki Bahar dizisi hangi hastanede, nerede çekiliyor, Peran hastanesi gerçekte var mı?Bahar Dizisi Hangi Hastanede Cekiliyor Peran Vakif Hastanesi Nerede Hangi Ilcede 5

BAHAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Bahar dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Bahar dizisi çekim yeri olarak İstanbul’u seçmiştir. İstanbul’un çeşitli semtlerinde sahneleri olan dizinin Beşiktaş, Galata, Beykoz ve Pendik’te çekimleri yapılmaktadır.

BAHAR DİZİSİ HANGİ HASTANEDE ÇEKİLİYOR?

1 42 1024X576

Bahar dizisinin çoğu sahnesi hastanede geçmektedir. Çünkü dizide yer alan karakterlerin çoğu doktordur. Bu sebeple Bahar hangi hastanede çekildi sorusu izleyiciler arasında merak konusudur. Peki Bahar dizisi nerede çekiliyor?

Popüler dizi Bahar’da yer alan hastane, Peran Vakıf Hastanesi’dir. Dizinin hayranları Peran Vakıf Hastanesi nerede sorusuna cevap aramaktadır. Bu hastane İstanbul’un Pendik ilçesinde yer almaktadır.

BAHAR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

S 0Db67Ed27F4E098Ded005D9Fe34A01E7857A23B2

Başarılı oyuncu Demet Evgar’ın başrolde olduğu dizide ünlü isim, Bahar karakterine hayat vermektedir. Dizinin konusu ise Bahar karakteri etrafında şekillenmektedir.

Bahar, küçük yaştan beri kadına yüklenen sorumlulukları sırtlamaya zorunlu bırakılmış güçlü bir karakterdir. İki çocuğu, eşi ve kayınvalidesi ile aynı evde yaşamaktadır. Evde üstlendiği tüm görevlerden dolayı eleştiri yağmuruna tutulan Bahar, aynı zamanda eşi tarafından aldatılmaktadır. Bir gün karaciğer yetmezliği sebebiyle hastaneye yatırılır ve acil karaciğer nakline ihtiyaç duyar.

3662783 C45Bac5D9E0D0Cdaa1E9164Ddb473E49 640X640

Karaciğeri uyumlu tek kişi ise eşidir. Ancak eşi böyle bir iyiliği çocuklarının annesine yapmaz. Ancak Bahar’a son anda gelişen bir mucize ile donör bulunur ve hayatı kurtulur. Başına gelen bu olaydan sonra hayatının değerini anlayan Bahar, ailesi için bıraktığı doktorluğa geri dönmek ister. Eşi buna ne kadar engel olmaya çalışsa da, Bahar TUS’u kazanır. Sonrasında ise, eşinin çalıştığı hastanede işe başlar.

Bahar Aa Dizi Aa

Ancak Bahar hastanede gerçek kimliğini saklamaktadır. Bahar’ın, hastanede çalışan ünlü cerrah Timur Yavuzoğlu’nun eşi olduğunu kimse bilmemektedir. Dizinin olay örgüsü ise, bu olaydan sonra işlemeye başlar.

Kaynak: Haber Merkezi